• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Moonlight01554

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
486
321
33
Merhaba hanımlar, 9 haftalık hamileyim çok şükür 🙏🏻 fakat dün gittiğim kontrolde idrar yolu enfeksiyonu bakteri çıktı. Zaten birkaç gündür kasığımın üstünde hafif batma vardı enfeksiyondanmış meğer. Üromisin saşe verdi içtim rahatladım ama devam ederse diye korkuyorum. Temizliğime çok dikkat ederim şimdi de bir bardak suya iki kaşık elma sirkesi koydum onunla da siliyorum. Başka yapabileceğim bir şey var mı siz deneyimli annelerden yardım istiyorum 😊 şimdiden teşekkürler

Nioli yağını her gün iç çamaşırına bir damla damlatmayı öneriyorlar böyle durumlardan koruması için. Ben aktardan aldım ama eczaneden alın diyorlar orijinali eczanede satılıyormuş. Gebelikte kullanılabilir mi diye doktorunuza danışın ama kullanmadan önce…

Nioli yağını her gün iç çamaşırına bir damla damlatmayı öneriyorlar böyle durumlardan koruması için. Ben aktardan aldım ama eczaneden alın diyorlar orijinali eczanede satılıyormuş. Gebelikte kullanılabilir mi diye doktorunuza danışın ama kullanmadan önce…
Anladım çok teşekkür ederim duymuştum ama etikisi hakkında pek bilgim yok araştıracağım 🙏🏻❤️

Merhaba şimdi nasılsınız idrarda kaç lökosit ve bakteri çıkmıştı hatırlıyor musunuz geçti mi üromisin ile
Merhaba, bir süre daha devam etti üromisin iyi geldi ama esas enfeksiyon kaynağını bulmak gerekiyor yoksa yine tekrarlıyor. Ben fitil kullanıyordum aşırı akıntı yapmıştı hep nemli kalması da bunu tetikledi bırakınca şikayetlerim de geçti. Yani sürekli mucize yaratamıyor ne yazık ki

İlk defa duydum bunu da deneyelim bakalım

Merhaba hanımlar, 9 haftalık hamileyim çok şükür 🙏🏻 fakat dün gittiğim kontrolde idrar yolu enfeksiyonu bakteri çıktı. Zaten birkaç gündür kasığımın üstünde hafif batma vardı enfeksiyondanmış meğer. Üromisin saşe verdi içtim rahatladım ama devam ederse diye korkuyorum. Temizliğime çok dikkat ederim şimdi de bir bardak suya iki kaşık elma sirkesi koydum onunla da siliyorum. Başka yapabileceğim bir şey var mı siz deneyimli annelerden yardım istiyorum 😊 şimdiden teşekkürler
Esansiyel yağ kullanmamanızı öneririm sandigimiz kadar masum değiller çünkü onun dışında gebelikte idrar yolu enfeksiyonu hemen hemen her gebe de oluyor gebelikle birlikte daha musait duruma geldiği için endise edilcek bir durum değil bol bol su tüketin .

Back