Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?
Geçmiş olsun.Gebelikte çok sık karşılaşılan bir durum , ilaçlarınızı kullandıkça bir sorun olmaz.Bol bol su için .
Geçmiş olsun muhtemelen doğum yapmisinizdir hayırlı olsun .bende bu problemi yaşıyorum nasıl geçti ?36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?
Geçmiş olsun muhtemelen doğum yapmisinizdir hayırlı olsun .bende bu problemi yaşıyorum nasıl geçti ?
Antibiyotik kullandim hemde sok.olarak ama cok.inatciydi benimki Allah korusun tekrarindan.bol.su icin doktorunuzun.onerisini mutlaka dinleyin36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?
Merhaba bugün bende de idrarda bakteri cıktı yarın kültür verecegim. 20. Haftamdayım. Acıkcası doktor bakalım demese anlamayacaktım ne zaman başladı bilmiyorum. Antibiyotigin zarar yokmus ama şimdiye kadar bebeği etkileme durumu olabiliyor mu?Antibiyotik kullandim hemde sok.olarak ama cok.inatciydi benimki Allah korusun tekrarindan.bol.su icin doktorunuzun.onerisini mutlaka dinleyin
Doğuma son aylarda yani iki uc ay kala erken.dogum ve normal.dogumda kor olma gibi sorunlar yapiyormus suannkorkma etkilemez vajina enfeksiyonuna da batırsaydın bende ikiside vardi bende yine şüpheleniyorum.insallah cikmaz cok.inatci gecmis olsun bu arada icini ferah tut bebek.icin.erkenMerhaba bugün bende de idrarda bakteri cıktı yarın kültür verecegim. 20. Haftamdayım. Acıkcası doktor bakalım demese anlamayacaktım ne zaman başladı bilmiyorum. Antibiyotigin zarar yokmus ama şimdiye kadar bebeği etkileme durumu olabiliyor mu?
Vajina enfeksiyonu diye mi geçiyor? Yarın kültür için gideceğim bir sorayım hiç duymadım onu, cok tesekkür ederiö bebegin gelisimine etki eder mi diye cok endişe ettimDoğuma son aylarda yani iki uc ay kala erken.dogum ve normal.dogumda kor olma gibi sorunlar yapiyormus suannkorkma etkilemez vajina enfeksiyonuna da batırsaydın bende ikiside vardi bende yine şüpheleniyorum.insallah cikmaz cok.inatci gecmis olsun bu arada icini ferah tut bebek.icin.erken
İdrar testinde idrar.yolu enfeksiyonu vajina icin cubukla.aliyorlar suruntuVajina enfeksiyonu diye mi geçiyor? Yarın kültür için gideceğim bir sorayım hiç duymadım onu, cok tesekkür ederiö bebegin gelisimine etki eder mi diye cok endişe ettim
Geçmiş olsun. Bende henuz 3 haftalık gebeyim 8gündür enfeksiyonum var dr ilaç yazamam daha çok yeni gebelik dedi. Bol su iç dedi çok çok içiyorum ama geçmiyor hala idrar tahlilimde enfeksiyon var. Ağrılara dayanamadım böbreğime vurdu sancılar. bende başka kadın dğm aciline gittim gece monurol 3g şase yazdı. Dün gece içtim nolacak bilmiyorum. Dr. İçersen düşük olabilir dedi,,, diğer doktor ise tedavi olmazsan enfeksiyondan düşer çocuk dedi. Farklı farklı iki uyarı. Yardım edin bunu yaşayan var mı 2-3haftalıkken veya ilk 3 ayda36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?