Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu?

Slmrv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
14
5
27
36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?

36 cı haftaya girmek üzereyim sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış eşim göstermişti sonuçları ilaç vermiş 3 gün arayla içicem ve perşembe tekrar gidicem gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı neler yaptınız bebeğe geçtimi ?

Geçmiş olsun.Gebelikte çok sık karşılaşılan bir durum , ilaçlarınızı kullandıkça bir sorun olmaz.Bol bol su için .

Geçmiş olsun.Gebelikte çok sık karşılaşılan bir durum , ilaçlarınızı kullandıkça bir sorun olmaz.Bol bol su için .
Geçmiş olsun muhtemelen doğum yapmisinizdir hayırlı olsun .bende bu problemi yaşıyorum nasıl geçti ?

Antibiyotik kullandim hemde sok.olarak ama cok.inatciydi benimki Allah korusun tekrarindan.bol.su icin doktorunuzun.onerisini mutlaka dinleyin

Antibiyotik kullandim hemde sok.olarak ama cok.inatciydi benimki Allah korusun tekrarindan.bol.su icin doktorunuzun.onerisini mutlaka dinleyin
Merhaba bugün bende de idrarda bakteri cıktı yarın kültür verecegim. 20. Haftamdayım. Acıkcası doktor bakalım demese anlamayacaktım ne zaman başladı bilmiyorum. Antibiyotigin zarar yokmus ama şimdiye kadar bebeği etkileme durumu olabiliyor mu?

Merhaba bugün bende de idrarda bakteri cıktı yarın kültür verecegim. 20. Haftamdayım. Acıkcası doktor bakalım demese anlamayacaktım ne zaman başladı bilmiyorum. Antibiyotigin zarar yokmus ama şimdiye kadar bebeği etkileme durumu olabiliyor mu?
Doğuma son aylarda yani iki uc ay kala erken.dogum ve normal.dogumda kor olma gibi sorunlar yapiyormus suannkorkma etkilemez vajina enfeksiyonuna da batırsaydın bende ikiside vardi bende yine şüpheleniyorum.insallah cikmaz cok.inatci gecmis olsun bu arada icini ferah tut bebek.icin.erken

Doğuma son aylarda yani iki uc ay kala erken.dogum ve normal.dogumda kor olma gibi sorunlar yapiyormus suannkorkma etkilemez vajina enfeksiyonuna da batırsaydın bende ikiside vardi bende yine şüpheleniyorum.insallah cikmaz cok.inatci gecmis olsun bu arada icini ferah tut bebek.icin.erken
Vajina enfeksiyonu diye mi geçiyor? Yarın kültür için gideceğim bir sorayım hiç duymadım onu, cok tesekkür ederiö bebegin gelisimine etki eder mi diye cok endişe ettim :KK43:

Vajina enfeksiyonu diye mi geçiyor? Yarın kültür için gideceğim bir sorayım hiç duymadım onu, cok tesekkür ederiö bebegin gelisimine etki eder mi diye cok endişe ettim :KK43:
İdrar testinde idrar.yolu enfeksiyonu vajina icin cubukla.aliyorlar suruntu

Geçmiş olsun. Bende henuz 3 haftalık gebeyim 8gündür enfeksiyonum var dr ilaç yazamam daha çok yeni gebelik dedi. Bol su iç dedi çok çok içiyorum ama geçmiyor hala idrar tahlilimde enfeksiyon var. Ağrılara dayanamadım böbreğime vurdu sancılar. bende başka kadın dğm aciline gittim gece monurol 3g şase yazdı. Dün gece içtim nolacak bilmiyorum. Dr. İçersen düşük olabilir dedi,,, diğer doktor ise tedavi olmazsan enfeksiyondan düşer çocuk dedi. Farklı farklı iki uyarı. Yardım edin bunu yaşayan var mı 2-3haftalıkken veya ilk 3 ayda

Malesef bende de var idrar yolu enfeksiyonu, bilmiyorum sizlerde halsizlik yaptı mı beni çok halsiz bıraktı. Doktorum ilaç verdi ama etki etmedi henüz. Perşembe günü tekrar tahlil vericem bakalım ne diyecek doktor

Bende de suan var su bol ıcıyorum tek kullanmlık toz da pek ıse yaramadı gunu kurtardı.

Kizlar bende de vardi tek kullanimlik toz ile gecmisti birkac gun sonra gene tekrarladi. Doktorum bu sefer kizilcik iceren bir hap deneyelim dedi bende buyuk hap yutamiyorum dedim. O da o zaman birsey kullanmayalim bol su ic dedi ben zaten gunde 3-4 litre su icerken enfeksiyon cikti Bir haftadir gunde 3-4 mandalina yiyorum saglik ocagindaki hemsirem enfeksiyondan eser yok dedi gun. Belki etkisi vardir mandalina da cok wc cikartiyir.

canım konunun üstünden baya geçmiş.benimde şuan dört haftalık ağır idrarda bakterim var antibiyotik kullanıyorum.sen napmıştın kullandın mı

X