Kesinlikle tek çaresi su canım. Bende doğumu etkiler diye biliyorum ama doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan geç kalırsan akıntıdan bide mantar olursun üstüne.
Selam
Geçmiş olsun sağlıkla gelsin minik
İdrar yolu enfeksiyonu daha tehlikeli, kültür yaptırsaydın bir de.
Benim bir başında bir sonunda oldu
İlkinde bol su içmekle atlattım. Sonunda ise antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Çünkü kültürde üreme çıktı.
Testlerini ona göster bide bakalım ama bu haftalar çok riskli değil o doktor da biliyodur işini ben olsam güvenirdimsağol canım. bu ilaçları yazan doktora mecburiyetten gittim o yüzden hiç güvenmiyorum. kendi doktorum özel muayenehane olduğu için idrar testi yapmıyo.
Onu da özelde yaptırabilirsin. Sen yine de suyunu iç.teşekkür ederim
bu kültür nerde yaptırılıyo? yine kadın doğum doktorunda mı?
bana bi enfexia diye antibiyotik verdi. bi de mixovul diye vajinal fitil.
doğal yollarla geçirebilmeyi çok istiyorum.
vallahi gördüğüm en kötü doktordu. hani bunca eğitim alıp nasıl bu kadar cahil kalabiliyolar şaşırıyorum. kadın kafayı takmış neden özel muayenehaneye gidiyomuşum, sigorta da yokmuş orda. ne sorsam, verdiği cevap değişmiyor. "senin özel doktorun var ya, ona sorarsın". ergen gibi bi zihniyeti var ki liseliler bile bundan olgundur. o yüzden çok da benim ve bebeğimin sağlığımızı düşünerek ilaç yazdığını düşünmüyorum.Testlerini ona göster bide bakalım ama bu haftalar çok riskli değil o doktor da biliyodur işini ben olsam güvenirdim
Kıskandı heralde hay Allahm tavra bakvallahi gördüğüm en kötü doktordu. hani bunca eğitim alıp nasıl bu kadar cahil kalabiliyolar şaşırıyorum. kadın kafayı takmış neden özel muayenehaneye gidiyomuşum, sigorta da yokmuş orda. ne sorsam, verdiği cevap değişmiyor. "senin özel doktorun var ya, ona sorarsın". ergen gibi bi zihniyeti var ki liseliler bile bundan olgundur. o yüzden çok da benim ve bebeğimin sağlığımızı düşünerek ilaç yazdığını düşünmüyorum.
Canim bende kullandım allah muhafaza kullanılmadığında keseye zarar verme ihtimali oluyor bebeğe zarar vermeyecek olan antibiyotiği yazmıştırselam hanımlar
maalesef son yaptırdığım idrar testi sonucuma göre idrar yolları enfeksiyonum varmış. bi süredir sarı renkli aşırı bi akıntı oluyodu. ben de gebelikte olur böyle şeyler diye hiç ciddiye almamıştım.
öğrendiğimden beridir suyu iyice artırdım. iç çamaşırlarımı daha sık değiştiriyorum. genital bölge temizliğine ekstra özen gösterip sabun kullanmaktan kaçınıyorum.
bir de bende bu idrar yolları enfeksiyonu daha önce ilk cinsellik deneyimlerimde olmuştu. çoğu kadında oluyomuş zaten. o zaman dış gential bölgeyi sulandırılmış alıç sirkesiyle yıkamanın çok etkili olduğı duyup uygulamıştım. inanılmaz iyi gelmişti, ağrıyı acıyı da dindirip iyileştirmişti. şimdi yine uyguluyorum ama bi taraftan da gebelik için risk teşkil eder mi diye endişeliyim. üstelik doğal doğum sırasında enfeksiyon bebeği de etkileyebildiğinden sezaryen mecburi olabiliyomuş. ki ben doğal doğum yapmak istiyorum.
doktor bazı ilaçlar verdi ama kullanmak istemiyorum açıkçası. çok daha riskli geliyo onlar.
acaba idrar yolları enfeksiyonu geçiren ve bunu doğumdan önce atlatan var mı aranızda? nasıl yöntemlerle atlattınız?
Kesinlikle tek çaresi su canım. Bende doğumu etkiler diye biliyorum ama doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan geç kalırsan akıntıdan bide mantar olursun üstüne.
Yaz ayları için 2 az bence. Kilo da varsa netten hesap yapabilirsin ben başından beri 3 içiyorum 4ü gördüm en sıcaklardaMerhaba aynı problem bendede var 10 haftalık gebeyim akıntı sarı su şeklinde kokusuz , su miktarı ne kadar olmalı ben 2 lt kadar tüketiyorum
Çok zor ya Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah canım. Streste önemli bak sıkma kendini53 kiloyum arttırmaya basliyalim.. ilk gebeligimde 27. Haftada doğum oldu bebeğim 6 gün yaşadı vefat etti... Bu gebeligimdende çok korkuyorum günlerdir sarinakintiyi okuyorum
Amin inşallah cümlemizin muradı olsun... Teşekkür ederimÇok zor ya Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah canım. Streste önemli bak sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?