kızlar iyi günleerr.
bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için tahlil vermeye. Doktorum idrar testi ve hemogram da istedi. dün hafif sarı akıntım olmuştu. Şimdi idrar tahlilinin sonucları çıktı sadece bakayım dedim ve böyle çıktı. Bu KALSİYUM OKSALAT KRISTALLERİ böbrek taşı durumlarında oluyormus diye okudum internette. Korktum biraz ama yeşil gözüküyor tahlilde. Yarın gidip doktorla görüşeceğim ama korktum şu an önemli bir sey yoktur değil mi? Bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Böbrek taşınız varsa muhakkak izmir torbalı dağtekke köyündeki suyu için, gerçekten acısız bir şekilde düşüyor. Ben de hamileyim ve bugün düşürdüm, ağrısı çok zor oluyor normal şartlarda
Kuzunun biraz zaman geçmiş üstünden ama yine de yazayım dedim. Evet genelde böbrek rahatsızlıklarında görülür. Daha çok kum değil de taş varlığında görülebilir. Ama bazen kullanılan ilaçlara falan bağlı da görülebiliyor doktorun ne dedi
Kuzunun biraz zaman geçmiş üstünden ama yine de yazayım dedim. Evet genelde böbrek rahatsızlıklarında görülür. Daha çok kum değil de taş varlığında görülebilir. Ama bazen kullanılan ilaçlara falan bağlı da görülebiliyor doktorun ne dedi