gebelikte hemoroid

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
375
177
merhaba kızlar, 34 haftalık hamileyim, 20.haftalarımda bir olmuştum hemoroid sonra doktor bir krem vermişti tam küçülüyordu ki yenisi de eklendi ama bendekilerde çok şükür ağrı sızı kanama yok ve kabız da değilim çok şükür ama bunların büyümesi beni korkutuyor, küçülmesi için ne yapılmalı acaba? doğumdan sonra küçülüyor mu nasıl oluyor , bu konuda fikri olan yaşayan paylaşabilir mi acava

Ben hayatımda ilkkez olduğum da baya bi kotu oldum ne oldugunu bılmedıgım ıcın tuvaletımı yapamıyordum bayılcaktım nerdeyse ben ne oldugunh anlayana kadar geçti şişlikler neyse ıkıncı oldugumda burda bır yazı okudum hindistan cevizi yağı iyi geliyor dıye neyse dogal yağ zaten ne yapabılır dıyıp denedım ve 2 saat içerisinde geçirdi ağrı falan birsey kalmadı ertesı gün yine surdum bırakmadım ondan sonrada bır daha olmadım

onu sürünce küçüldü mü acaba?

Dogumdan sonra kuculuyor genelde yoksada bebeginizin emme surecinden sonra ilacli ya da igneli tedavi gorebilirsiniz. Ilerlemedikten sonra genelde geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…