• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte HCG bakarmısınız

admim47

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
121
41
28
30
Kızlar merhaba geç döllenme ile hamile kaldım adetim 10 güç geçtikten sonra gebeliğimi öğrendim 12 Aralık'ta hcg 93'03 çıktı 2 gün önce ultrasyonla bakıldı doktor daha küçük dedi göremedi baş dönmem çok var bugün tekrar kan testi verdim hcg 21 aralıkta 7304 çıktı çok fazla mı kızlar doktora yarın gidicem lütfen yardımcı olun 12 günde bu kadar artması normal mi

Kızlar merhaba geç döllenme ile hamile kaldım adetim 10 güç geçtikten sonra gebeliğimi öğrendim 12 Aralık'ta hcg 93'03 çıktı 2 gün önce ultrasyonla bakıldı doktor daha küçük dedi göremedi baş dönmem çok var bugün tekrar kan testi verdim hcg 21 aralıkta 7304 çıktı çok fazla mı kızlar doktora yarın gidicem lütfen yardımcı olun 12 günde bu kadar artması normal mi
Normal bence

Canım valla cok korkuyorum normalde değer 3000 lerde olduğu zaman bebek görünüyormuş ama ben dün gittiğimde göremedi ve bu değer olmasına rahmen ve 12 günde 2 katı artması gerekirken bu kadar artması normal gelmedi bna

Canım valla cok korkuyorum normalde değer 3000 lerde olduğu zaman bebek görünüyormuş ama ben dün gittiğimde göremedi ve bu değer olmasına rahmen ve 12 günde 2 katı artması gerekirken bu kadar artması normal gelmedi bna
İki günde bir iki katına çıkıyor hesabıma göre yanlış değilse 12 günde 11 bin küsür olmalı bu değer az bile duruyor keseden sonra değer artışı yavaşlar ama bu değerde kese gözükür çoktan başka bir doktora daha gözük bence

Yarın tekrar baktırıcam canım inşallah kese görünür moralim çok bozuldu dış gebelik olmasından çok korkuyorum

7000 lerde nasıl görmedi 1500 un ustunde olunca bile görünüyor bende bugün gittim 2300 değerim normalde görünür ama şimdi görünmez diye ultrasondan bakmadi

Evet canım alttan baktı kese var dedi ama hala bu fazla artış yüzünden korkularım var kese göründüğü zaman dış gebelik olmuyor heralde dimi
Valla bilmiyorum ki canım ben yarın gidiyorum kese için inşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz rabbim bize bağışlasın

7000 lerde nasıl görmedi 1500 un ustunde olunca bile görünüyor bende bugün gittim 2300 değerim normalde görünür ama şimdi görünmez diye ultrasondan bakmadi
2gün önce karnımda baktı daha küçük dedi başım dönünce dış gebelik olabilir dedi kan verdim 7304 çıktı bugünde muayene olmaya gittim kan sonucuna normal dedi alttan baktı direk kese göründü dış gebelik değil dedi hiç bişey anlamadım ben gerçekten madem bu değer fazla arttı neden karından görünmedi bilmiyorum

Back