• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hastalık

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.252
4.530
53
25
Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim ve 3 gündür coook hastayım hastane serum yapıp gönderiyor ama öksürük grip boğaz yanması beni mahvetti.. zencefil bal tükettim sabah akşam ama pek bir şeyini görmedim doğal yönden balgam söktürücü bitkiler varmıdır. Ve bu hastalığın bebeğime bir zararı olurmu merak ediyorum . Elim ayağım kolum zongluyor adeta

Benim doktorum kâr zarar hesabı yapıyoruz demişti. vucutta enfeksıyon varsa antıbıyotık kullanmak şart yoksa bebeği kaybedebılırız demişti ki 5 haftalıkken ateşli gribal enf. geçirmiştim ben de.

Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim ve 3 gündür coook hastayım hastane serum yapıp gönderiyor ama öksürük grip boğaz yanması beni mahvetti.. zencefil bal tükettim sabah akşam ama pek bir şeyini görmedim doğal yönden balgam söktürücü bitkiler varmıdır. Ve bu hastalığın bebeğime bir zararı olurmu merak ediyorum . Elim ayağım kolum zongluyor adeta
Hamilesiniz buradan tavsiyelerle değil doktorunuzla ilerleyin.
Mesela çok maydanoz tüketimi önerilmiyormuş hamilelere, ilk haftalarda düşüğe sebep oluyormuş ,doktorum demişti.
Böyle bilmediğimiz küçük detaylar var o yüzden lütfen doktor kontrolünde ilerleyin.

ağır gripler hamilelikte sorun olabilir. Muhakkak doktoruna muayene ol ve sor ne yapmalıyım nasıl atlatabilirim gibi

Buraya değil doktora sorun, ağır durumlarda enfeksiyon daha riskli gebelikte kullanıma uygun antibiyotik verebilir duruma göre

Aynı sekılde 12 haftalık hamile iken çok ağır grip geçirdim ancak doktorum zararlı olmayan antibiyotik başlatmıştı.bekledıkce ılerlıyor bu meret çünkü.Doktorunuza danışın mutlaka

Şimdi grip için 3 gün uzun değil, hamile odlgunuz için bitkilere yönelmeyin dra da gitmissinz zaten, yapacak birşey yok normalde de gripte antibiyotik kullanılmaz bol bol yatın ve bol su için, grip 7 günde geçer derler malum

sarımsak doğal antibiyotik görevi görür dr.unuza sorun tabi yine ama gunde bir tane yutuyordum ben hamileyken

Tuzlu ve karbonatlı suyla burnunuzu temizleyebilirsiniz, sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz hamile olduğunuz için vücudunuza alacağınız şeyler doğal bile olsa zarar verebilir, konuyu kadın doğum doktorunuzla görüşmeniz gerekir. Doğal bile olsa etkisini bilmediğiniz şeyleri içmeyin, geçmiş olsun

Hamilelikte hastalıklar çok hızlı ilerliyor. Acilen kbb doktoruna gidin. Kadın doğum doktorunuza da verdiği ilaçları belirtin.

Back
X