Gebelikte hararet basması

Hilogram

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
4
1
33
Selam anne ve anne adayları.
34 haftalık gebeyim. Son bir kaç gündür vücudumda herhangi bir ateş belirtisi olmamasına rağmen içten içten ateş basıyor. Bu nasıl açıklanır onu da çözemediğim için internette arama yapamıyorum doktor kontrolüme de 1 hafta var daha. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı varsa tehlike arz ediyor mu öğrenmek istiyorum. Okuyanlara teşekkürler.

Selam anne ve anne adayları.
34 haftalık gebeyim. Son bir kaç gündür vücudumda herhangi bir ateş belirtisi olmamasına rağmen içten içten ateş basıyor. Bu nasıl açıklanır onu da çözemediğim için internette arama yapamıyorum doktor kontrolüme de 1 hafta var daha. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı varsa tehlike arz ediyor mu öğrenmek istiyorum. Okuyanlara teşekkürler.
canm normal hele yazın olsayfı neyapacaktın.
kısında basar ben ayaklarım dısarda yatardım bol su iç

Bende 22 haftalik hamileyim inan benim.bile içim yanıyo sanki buz gibi suyu icesim geliyo kombiyi yakmak istemiyorum ve yakmiyorum ayakları sürekli çıplak ve yorgan dışında Allah sonumuzu Hayır etsin

Sağolun kızlar bir nebze içimi rahatlattınız. 8 ay boyunca ilk kez böyle oluyor bir de hamilelik şekerim olduğu için acaba onunla mı alakalı diye korkuyorum.

Sağolun kızlar bir nebze içimi rahatlattınız. 8 ay boyunca ilk kez böyle oluyor bir de hamilelik şekerim olduğu için acaba onunla mı alakalı diye korkuyorum.

Şeker bende yok ama bende yanıyorum içten içe bol su tüket bide hamileligin ilerleyen haftalarinda oluyor bu herkes böyle yani usutme meye dikkat et ama çok kalın da giyinme evin çok sicak sa 19 20 derece ortamda bulunmaya çalış benim evimde kombi yakmasan bile çok sıcak oluyor tüm komşular bebek li olduğu için ben o yüzden yakmiyorum çok soğuk olmadığı sürece bu beni biraz rahatlatiyor

Şeker bende yok ama bende yanıyorum içten içe bol su tüket bide hamileligin ilerleyen haftalarinda oluyor bu herkes böyle yani usutme meye dikkat et ama çok kalın da giyinme evin çok sicak sa 19 20 derece ortamda bulunmaya çalış benim evimde kombi yakmasan bile çok sıcak oluyor tüm komşular bebek li olduğu için ben o yüzden yakmiyorum çok soğuk olmadığı sürece bu beni biraz

Sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben aksine üşüyorum ya gerçi daha 1.5 aylık hamileyim ama testlerimi yaptirmadim daha acaba demir eksikliği kansızlık mı var , önceden bikere yaptrmstm kanim iyiydi ama smdi kimblr nasıl. Pztsi testlerimi yaptiriyim hemen bari , ilk hamilelikte neye bakıyor testlerde kizlar

Ben aksine üşüyorum ya gerçi daha 1.5 aylık hamileyim ama testlerimi yaptirmadim daha acaba demir eksikliği kansızlık mı var , önceden bikere yaptrmstm kanim iyiydi ama smdi kimblr nasıl. Pztsi testlerimi yaptiriyim hemen bari , ilk hamilelikte neye bakıyor testlerde kizlar

İlk dönemlerde ben de sizin gibiydim ayaklarım falan buz gibiydi üşürdüm sonradan böyle oldu. Ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye de ilk neye baktıklarını bilemiyorum tam olarak.

X