• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hangi demir ilacını kullandınız?

Meyremasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
776
165
33
28
Gebelikte hangi demir ilacını kullandiniz?
Benim kullandığım şuan folik asit içeriyor. Multivitaminde kullaniyorum. Günde iki tane kullanmam gerek. Bu ilacım bittiginde farklı bir tane yazdirmak istiyorum. Memnun kaldığınız var mi?

Ben femarat kullaniyordum simdi kombine vitamine gectim. Ocean mummy kullaniyorum 12. Hafta itibariyle. Kutum bitince fodegaya geçicem.

Gebelikte hangi demir ilacını kullandiniz?
Benim kullandığım şuan folik asit içeriyor. Multivitaminde kullaniyorum. Günde iki tane kullanmam gerek. Bu ilacım bittiginde farklı bir tane yazdirmak istiyorum. Memnun kaldığınız var mi?
Demir ilaçları midemi çok kötü yapıyor bir kaç tane denedim ama hiç biri işe yaramadı sidefer stick kullanıyorum. Midemi bulandırmıyor kötü yapmıyor günde 2 tane içiyorum. Takviye olarak beslenmemin kötü olduğu günler multivitamin alıyorum.

Ben bir şey soracaktım bu ilacı kullanıp da faydasını gören var mı Hani bazı Folik asitleri kullanıyoruz fayda ediyor Hani gebelik oluşuyor gebeliğe hazırlıyor ya seni
Ben fodegaya geçmedim solgar folate kullandım acvison folita kullandım. Gebeliğe hazırlanırken folitayı düşünebilirsiniz çünkü içinde yumurta kalitesini artıran iyot desteği var.

Ben fodegaya geçmedim solgar folate kullandım acvison folita kullandım. Gebeliğe hazırlanırken folitayı düşünebilirsiniz çünkü içinde yumurta kalitesini artıran iyot desteği var.
Ya bilmiyorum da ben pembe toz ile folik kullandım 2 ayında gebe kalmıştım düşük oldu işte şimdi de yine folik kombi HP diye bir ilaç verdi doktorum O da kullanalı 5 ay oluyor Daha bir etki vermedi şu an 5 ayın içindeyim başka bir folik asit kullanmak istiyorum o yüzden arayıştayım şu an

Back