Gebelikte hafif kanama

dreamer999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
82
22
3
Merhabalarr kızlar.. bir şey kafama takıldı size de sormak istiyorum . Pazartesi günü kalp atışı için doktora gittim. Karından muayene etti cok şükür aldık kalp atışını her şey yolundaydı. 2 saat sonra eve geldim baktım kanama olmuş ama cok cok fazla değil biraz fazla pıhtı şeklinde değil normal bir şekildeydi. Ben apar topar tekrar doktoruma gittim. Baktım ultrasyonla herşey yolundaydı o da saşırdı olmasına. Neyse beni yatırdı bir gece 2 serum 1 iğne 2 kere de progestan hap verdi. Neyse ki bir kere geldi o şekilde fazla kanamaa sonrası hep hafif leke leke geldi. Ertesi gün oldu beni doppler ultrasyona soktu. Ordaki doktor da baktı herşey yolundaydi hatta bir günde 3 mm daha büyümüş bebişim. Kanama alanını aradı biraz baktı zorlan küçük bi şekilde buldu minicik. Kesenin baya bi altındaydı yani çok ayrı yerlerde. Neyse beni cıkardı doktor tabi hap da verdi. 1 hafta istirahat dedi. Benim şuan şükürler olsunki lekelerim de geçti yani toplasan lekelerle birlikte 2 gün sürdü . İlaçlarımıda kullanıyorum. 8.haftadayım 2 aylık oldu acaba diyorum bu durum kötüye gider mi nasıl olur daha once başına gelen varmı. Bir de şey farkettim ilk ay yine adet tarihimden 3 gün once 2 günlük hafif kanama olmustu şimdi 2.aydayım tekrar adet tarihimden 3 gün oldu bu kanama acaba her ay böyle mi olacak neden oluyor bilemedim. Cok uzun oldu yazım hakkınızı helal edin

Sebep olmasına gerek yok ya ilk haftalarda olmayan yok desen yok şu forumda, benim 9.haftada bitmisti ilaçta kullanılsa tık kesilmez, ara ara yoklar kırmızı olursa ağrın olursa gidersin doktora hemen, senin yok sayılacak bı durumdaymisim kesemin hemen hemen üç çevresi sariliydi duzelir mı düzelmez mı diyordum ilaçlarımı kullandıkça kayboldu gitti, tedbirini al, bol dinlen, kendini zorlama, aşırı ıkınma, şimdi kabız falan olmanın tam zamanı, zorlama kasiklarini yani bir de bol su iç hayırlısı olsun inşallah

Anladım teşekkür ederim suan kesildi cok şükür işte en son salı günü leke şeklinde geldi bitti. İlaçlarımı kullanıyorm yatıyorm en azından 1 hafta hiçbişe yapmıyorum . Cok şükür kabızlık problemim yok hatta bol su içmemden mi nedendir bilmeme günde 2 kere cıkıyorum dikkat ediyorm surekli böyle bi şey yaşaadım inşallah her şey iyi olur düzelir. Zaten çok şükür hiçbi belirtim yok sadece göğüs şişmesi

Çok güzel gidiyorsun dinlenmeye devam et zorlama lütfen kendini, benim hepsi böyle kanamalı lekeli geçti lekeden korkulmaz tedbirini aldığın sürece gayet sağlıklı buyutursun merak etme

Çok güzel gidiyorsun dinlenmeye devam et zorlama lütfen kendini, benim hepsi böyle kanamalı lekeli geçti lekeden korkulmaz tedbirini aldığın sürece gayet sağlıklı buyutursun merak etme
Ay inşallah Allah razı olsun sizden de yazdıklarınız için biraz da olsa rahatladım. Keseden anlarmısınız bi de keseyi atsam size cinsiyet tahmini için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…