- 11 Şubat 2024
- 82
- 22
- 3
- Konu Sahibi dreamer999
Merhabalarr kızlar.. bir şey kafama takıldı size de sormak istiyorum . Pazartesi günü kalp atışı için doktora gittim. Karından muayene etti cok şükür aldık kalp atışını her şey yolundaydı. 2 saat sonra eve geldim baktım kanama olmuş ama cok cok fazla değil biraz fazla pıhtı şeklinde değil normal bir şekildeydi. Ben apar topar tekrar doktoruma gittim. Baktım ultrasyonla herşey yolundaydı o da saşırdı olmasına. Neyse beni yatırdı bir gece 2 serum 1 iğne 2 kere de progestan hap verdi. Neyse ki bir kere geldi o şekilde fazla kanamaa sonrası hep hafif leke leke geldi. Ertesi gün oldu beni doppler ultrasyona soktu. Ordaki doktor da baktı herşey yolundaydi hatta bir günde 3 mm daha büyümüş bebişim. Kanama alanını aradı biraz baktı zorlan küçük bi şekilde buldu minicik. Kesenin baya bi altındaydı yani çok ayrı yerlerde. Neyse beni cıkardı doktor tabi hap da verdi. 1 hafta istirahat dedi. Benim şuan şükürler olsunki lekelerim de geçti yani toplasan lekelerle birlikte 2 gün sürdü . İlaçlarımıda kullanıyorum. 8.haftadayım 2 aylık oldu acaba diyorum bu durum kötüye gider mi nasıl olur daha once başına gelen varmı. Bir de şey farkettim ilk ay yine adet tarihimden 3 gün once 2 günlük hafif kanama olmustu şimdi 2.aydayım tekrar adet tarihimden 3 gün oldu bu kanama acaba her ay böyle mi olacak neden oluyor bilemedim. Cok uzun oldu yazım hakkınızı helal edin