Gebelikte Grip ve geçmeyen burun tıkanıklığı

dorleon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
102
55
37
Merhabalar. Yaklaşık 3 haftadır grip nezle arası bir durumdayım. Hamile olduğumu öğrenmeden önce ilaç kullanmıştım. Son 2 haftadır kullanmıyorum. İnanılmaz burun akintim ve burun tıkanıklığım var. Halsizlik ya da başka bir şikayetim pek yok. Ama artık nefes alamaz duruma geldim. Kulaklarim tıkandı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı varsa nasıl geçirdiniz bu şikayeti?

Merhaba, gebeliğin doğal sonuçlarından biri sonraları biraz daha azalıyor. Burnun bir deliğini kapatarak diğerinden nefes alma, aldığın kısmı kapatarak diğerinden nefes verme ve bunu diğer bölüm için tekrarlamayı tavsiye ederim, etkisi oluyor. Sağlıkla kalın.

Ben de bugün kalktım ki grip olmuşum yaa ( burnum durmuyor gözlerim sızım sızım (

Ahh yeni hamileyken 6 haftalik ti sanırım bir hastalık geçirdim abartısiz 3 hafta sürdü. Allahtan annecimin yanındaydim p vakti saolsun süt ler mi dersin doğal olabilecek herseyi yedim bol meyve ve de. Ama sakın bitki çayı içme çünkü onların birçoğu dusuge sebep olabiliyormus. Bol bol ballı süt iç sıcak çorba iç. Bak ben 3 hafta boyunca feci oksurdum grip nezle hepsini o 3 haftada yaşadım . Ama allahıma bin şükür bebeğim de benimle direndi. Çok korktum ona bişey olacak diye. Çünkü feci oksuruyordum artık cigerlerim ağrıyordu öksürük ten ve gece uykudan uyandiran bir öksürük. Sen bol bol yat dinlen sıcak şeyler iç inşallah kısa zamanda iyilesirsin arkadaşım.

bende yenı ıyılestım hamılelıgımı ogrendıgım gunden bugune kadar ıyılesemedım malesef
bol yogurt yedım sarımsaklı bol meyve lımonlu su ve sureklı yattım
o sekılde atlattım
allahımm sıfa versın ınsallah sana bı an evvel

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah geçer bir an önce

bende yeni yeni gribi atlatıyorum ama birtürlü geniz ve burun tıkanıklığım geçmiyor hamilelikte burun tıkanıklığı normal diye duymuştum biraz biraz açıldı ama hala çok rahatlamadım sesim hala hasta gibi ben bol bol cvitamini aldım elma kabuğulimon tarçın ıhlamur falan içtim sonra burnuma bi srum varmış tuzlu su serumu eczaneden aldım şırıngayla onu damlattım okyanus suyu demişlerdi ama o çok pahalıydı eczacıda bu serumunda aynı şey olduğunu söyledi bende onu aldım adını unuttum ama Allah yardımcımız olsun zor anne olunuyor inş sağlıkla kucağımıza alırız benim artık çok afadersiniz sümkürmekten göslerim ağrıdı kaburgalarım batmaya başladı yoruldum ama çare yok duyduğuma göre 9 ay çekenler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…