gebelikte görülen rüyalar

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
dün rüyamda banyo yaptığımı gördüm ve 18 haftalık gebeyim. banyo yaptım mı onu bilmiyorum ama o niyetle ordaydım.
rüya yorumlarında da rüyayı gören hamileyse düşük yapar yazıyo.Sizce doğruluk payı var mı ?

canım ıyı dusun..hayıra yor bence..ıntenrnetten mı baktın yorumuna..
cogu yerde sacma sapan yorumlanıyor..
bence alakası yok sakın kafanı takma

evet canım ya internetten baktım ama moralim çok bozuldu ya. bide çok tutarsız yorumlar var ama insan etkileniyo işte .

evet canım ya internetten baktım ama moralim çok bozuldu ya. bide çok tutarsız yorumlar var ama insan etkileniyo işte .

ınternette buldugun yorumlara hıc ınanma her sıtede farklı yazar..
ruyalardan anlam cıkarma ozellıkle hamılelık donemınde canım ..
uzme onu annesı.

canım hayır diyelim hayrolsun.
bende de internetteki yorumlara kafanı takma.

bak ben bir youm yapayım. su hayat için varolmak için gereklidir, bereket, bolluk, uğurdur.
yıkandığın su berrak ve temizse bence çok güzel bir rüya görmüşsün.
bak tüm vücuduna (bebişini de) o bereketi bolluğu dökmüşsün, arınmışsın.inşallah bebeğin sana bol rızıkla gelecek.

canım hayır diyelim hayrolsun.
bende de internetteki yorumlara kafanı takma.

bak ben bir youm yapayım. su hayat için varolmak için gereklidir, bereket, bolluk, uğurdur.
yıkandığın su berrak ve temizse bence çok güzel bir rüya görmüşsün.
bak tüm vücuduna (bebişini de) o bereketi bolluğu dökmüşsün, arınmışsın.inşallah bebeğin sana bol rızıkla gelecek.

didos yerim seni yaa çok saol canım benim yaptıığın güzel yorum için. inşallah dediğin gibi olur.
saolun bu arada içim rahatladı birazda olsa çookkk saolun

merhaba kızlar. daha test yapmadım ama belirtiler o yönde. bu gece de rüyamda doğum yapan birini gördüm her anını bebeğin çıkışını her şeyi çok net. bu bilinç altımın oyunu mu bilmiyorum. bir başka rüyamda da ak sakallı bir amca adetli olup olmadığımı soruyor hayır diyorum bana sarılıp kulağıma dualar okuyor. anlam veremiyorum..

o kadar karışık tuhaf ve bazen de saçma rüylar görüyorum ki; hiçbiri üzerinde yorum yapmıyorum.
kafamı da özellikle internetteki yorumlarla bulandırmıyorum. güzelse gülümsüyorum, kötüyse aklıma bile getirmiyorum...

aayyy ruya dendımı bana sorun kızlar..:KK70: ne ruyalar goruyorum bılemezsınız..!
geçengun ruyamda hayırdır inşallah..ıdrar testı yapıyorum evde ve pozitif cıkıyo hemen okadar net kı anlatamam..eşimi uyandırıp söyluyorum ruyamda,sonra arkadaşları yakın cevreyı arıyorum haber vermek ıcın..çok şaşkınım falan..zaten suanda ben de adet gecıkmesı var ((10 gun olacak yarın..)) ben de ruyanın etkısıyle hemen aklktım ıdrar testı yaptım belırgın sekılde negatif cıktı..!!
ruyamın tersı cıktı ama dgm kontrl hapı kullandıgım ıcın ekımde ıhtımal veremıyorum..kasımda kullanmadım..! ama korunduk..!
bana da yorum getırırmısınız arkadaşlar.. ??
yarın kan tahlılı yaptıracam,sonucu yazarım buraya..

bır baska ruyada ise diş rahatsızlıgı ıcın gıdıyorum doktor bana hamılelık belırtısı bı betahcgye bakar hemen tahlıl yaptır dıyo..
hamılelıgın dişine vurmuş ordan bellı etmiş kendını hemen anladım dıyo :KK70::KK70:
ya doktor garip ya da ruya garip..! ruyada da şaşırdım kalkınca da guldum :KK70:
bu ruyayı azoncekı anlattıgım ruyadan bır once gördüm..hadi buna da yorum getırın arkadaşlar :)))
buyuk ıhtımalle ben psikolojık olarak gördum bılıncaltıma yerleşmiş adet nıye gecıktı demekten gördum galıba..!
dogum kontrol hapı korumamış olabılır mı nerdersınız???????

kımse hamılelıkle ılgılı ruya gormuyo mu yahuu..?
hadı laflayalım arkadaslar..? kımse yok mu?????????**

ya ben çok tuhaf rüyalar görüyorum. yorumlarına göre şimdiye hayatta olmamam gerekirdi. :KK1::KK1:

dün rüyamda banyo yaptığımı gördüm ve 18 haftalık gebeyim. banyo yaptım mı onu bilmiyorum ama o niyetle ordaydım.
rüya yorumlarında da rüyayı gören hamileyse düşük yapar yazıyo.Sizce doğruluk payı var mı ?

bence bunlsrs çok tskılms srksdsşım bol bol dua et,rahat ol

ilk defa ruyalarım tersine cıktııı..hamıle değilim..kan tahlılı sonucunu aldım ve 0,16 cıkmış..
allah zamanında hayırlısıyla versın ınşallah..:)))))
demekkı bılınçaltı ruyası benımkı,cok kafama takmışım hadı korumadıysa hap dıye :KK70::KK70:

kıslar bende hamıleyım ve sureklı ruyamda kanamam oluo ama sureklı ve baktım tabıre adet kanı dusukle sonuclanır dıo yaaa

kıslar bende hamıleyım ve sureklı ruyamda kanamam oluo ama sureklı ve baktım tabıre adet kanı dusukle sonuclanır dıo yaaa

Kızlar biraz rahatlayın bence.
1- Hamilelikte rüyaların artması normal.
2- Aklınızdaki şeyi rüyanızda görmeniz normal.

ilk 3 ayda bende gördüm ne kanamalar. Eşime diyodum rüyamda gidelim hastaneye çocuk gitti ben kurtulayım diye. Yoruma gelince kan rüyayı bozar kanlı rüya yorumlanmaz. Bilinçaltını ifade eden, çok karışık, çok korkulu, çok uzun rüyalar yorumlanmaz. Geçen akşam boks maçı izliyordu eşim sabaha kadar rüyamda gördüm. Bi de 30lu haftalara yaklaşın , rüya görmekten uykumu alamıyorum bitap düşüyorum.

Her vakit görülen rüya yorumlanma. Çok az rüya yorumlanmaya değer, çıkacak rüyadır. O rüyanın yorumundaki esas noktada rüyanın içinde nasıl hissettiğimizde saklıdır. Bu tarz bir rüya gördüğümüzde ilk yapmamız gereken hayırdır işallah demek, rüyayı iyiye yoracak birine anlatmaktır. İlk yorumun çıkacağı hakkında hadislerde var galiba.

Genel de ilk aylar kanama görüyorsunuz, sonra habire ikiz üçüz doğurduğunuzu, emzirdiğinizi göreceksinz normaldir. Ama bebek cinsiyetini annenin rüyada görüp bildiği doğru, annemde demişti, ben de gördüm doğru çıktı. Diğer rüyaları bilemem ama cinsiyet rüyaları yok ekşi yedi, yok karnı şöyle yok gözü böyle yöntemlerinden daha doğru.

arkadaşlar ben yıne ruyamda hamıle oldugumu gördüm..hayırdır ınşallah..ama hamıle değilim..süreklı hamıle olundugunu görmek bır işaret mıdır :KK70:

X