• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte göğüsten sıvı gelmesi

HKO

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
4
1
1
31
Arkadaşlar merhaba. 22+5 haftalık hamileyim. Göğsümden sıvı geliyor araştırıyorum ama şeffaf sıvı gelmesi normal yazıyor benim kahverengi gibi geliyor bu normal mi?

Şeffaf benden de gelmişti. Ama kahverengini doktorunuza bir sorun derim.

yanlız gebelikle mi alakalı bilmiyorum ama memeden sıvı gelmesi daha ciddi sorunların belirtisi olabilir. Bir an once muayeneye gitmenizi ve ultrason cektirmenizi öneririm. Süt ile alakalı olması için çok erken cunku. Ben 35. haftadayım ve ne sıvı var ne birşey.

Bildiğim kadarıyla 16. haftadan itibaren gelmeye başlıyor fakat beni rengi korkuttu. Önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var bilgileri paylaşacağım sizlerle.

yanlız gebelikle mi alakalı bilmiyorum ama memeden sıvı gelmesi daha ciddi sorunların belirtisi olabilir. Bir an once muayeneye gitmenizi ve ultrason cektirmenizi öneririm. Süt ile alakalı olması için çok erken cunku. Ben 35. haftadayım ve ne sıvı var ne birşey.
Bildiğim kadarıyla 16. haftadan itibaren gelmeye başlıyor fakat beni rengi korkuttu. Önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var bilgileri paylaşacağım sizlerle.

Back