• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte gögüs uclariniz nezaman kararmaya basladi?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba Anne adaylari
gögüs uclariniz kacinci haftadan sonra koyulasmaya basladi? Ben 7. haftama girdim bugün ve kararma yok gibi. Sadece kasinti ve yanma var gögüs uclarida hassas ve sicak. Merak ettm :)

Can'ım ilk gebeliğimde en ufak değişiklik olmadı göğsümde bu gebeliğimde 10. Haftada karardı birden

Benim de ilk gebeligimde 3.cu aydan sonra simsiyah oldu göğüslerim. Hele birde etrafını vs gorseydiniz berbat olmuştu. Kendi goguslerimden midem bulandı Şti o derece. Eşim görmesin diye sakliyordum o derece utanıyordum :) hiç geçmeyecek sanıyordum. Ama hepsi hm geçti gerçekten. Şimdi herhangi bir kararma yok bakalım bunda da olacak mi:)

Bide canım kasiniyorsa sakin kasima. Çatlak oluyo. Benim kasindiginda dayanamayıp kasidim sol göğsümde çatlak oluştu.

20. haftadan sonra başladı. Çok koyu olmadı ama önceye göre koyulaştı.

Merhaba Anne adaylari
gögüs uclariniz kacinci haftadan sonra koyulasmaya basladi? Ben 7. haftama girdim bugün ve kararma yok gibi. Sadece kasinti ve yanma var gögüs uclarida hassas ve sicak. Merak ettm :)
Ben 4. Haftamda ogrendm 5. Haftada goguste kararma,sisme ve kararma basladi. Krinda killanma ve bulanti da basldi.. hicbisyden eksik kalmadm:)) ama smdi karartilar daha net. Ve kasinti daha az canim.

Benim onuncu haftadan sonra falan kararmaya ve çevresi genişlemeye başladı umarım eski haline döner sonra :(

Back
X