• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte göğüs akıntısı yaşayan var mı?

kocami_seviyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
104
2
118
37
Bursa
21. hafta içindeyim sol göğsümden şeffaf akıntı geliyor ve sol koltuk altında ağrı hissediyorum. korkmaya başladım kontrolüme de daha var.
sizin başınıza böyle bişi geldi mi bilgisi olan var mı ????

21. hafta içindeyim sol göğsümden şeffaf akıntı geliyor ve sol koltuk altında ağrı hissediyorum. korkmaya başladım kontrolüme de daha var.
sizin başınıza böyle bişi geldi mi bilgisi olan var mı ????

slm canım öncelikle inşallah birseyin yoktur ama son yıllarda illa birseyin altında birşey çıkıyor hamilelikte meme ağrısı belirtidir ama çok fazla ağrı ya kistin yada kitlenin habercisi olbiliyor artık gebelikte çok fazla görülüyor yada benmi denk geliyorum koltuk altına elinle kontrol etsene birsey gelmiyosa memendendir damarlar genişliyor belki ondandr

slm canım öncelikle inşallah birseyin yoktur ama son yıllarda illa birseyin altında birşey çıkıyor hamilelikte meme ağrısı belirtidir ama çok fazla ağrı ya kistin yada kitlenin habercisi olbiliyor artık gebelikte çok fazla görülüyor yada benmi denk geliyorum koltuk altına elinle kontrol etsene birsey gelmiyosa memendendir damarlar genişliyor belki ondandr

galiba öyle bir kitle yok. Ama bende hiç anlamıyorum ki meme kontrolünü. Inşallah senin dediğin gibi damar genişlemesinden falandır.

Back