Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim acımamıştı ama acaip kararmıstı
hatta 4.5 haftalık hamileyken bile cevresi daire seklinde kahveengi olmustu sonra kürtaj oldum 2. bebegimi kürtaj olur olmaz renk normale dönmüştü cok acaip
Slm canim bn cok korktum oyle olnca cnku bn daha once 2tane dusuk yaptm smdi cok sukur iyi gidiyo saglikli dedi doktorumuz smdi bn her gun kan sulandirici igne yapiyorm kndime sn gebemsn yoksa gectinz mi o gunleri
benim acımamıştı ama acaip kararmıstı
hatta 4.5 haftalık hamileyken bile cevresi daire seklinde kahveengi olmustu sonra kürtaj oldum 2. bebegimi kürtaj olur olmaz renk normale dönmüştü cok acaip
malesef bebek gelişmemiş hiç kalbi atmadı yani...6haftalıkken kanamam oldu ve düşük yaptım canım ...şimdi tekrar bebek istiyoruz bakalım bu ay kısmet olcakmı
malesef bebek gelişmemiş hiç kalbi atmadı yani...6haftalıkken kanamam oldu ve düşük yaptım canım ...şimdi tekrar bebek istiyoruz bakalım bu ay kısmet olcakmı
Bnce 2 tane dusuk yaptm cok zor bisi rabbim kmsye yasatmasin ayni aciyi yasayan cok kisi varms bn bu siteye uye olnca anladm bnu o donem bi tek ben oyleyim bn yasiyorm saniyodm cok kotu gunlrdi ikinci mi istiyosnz ne guzel bn kalabalik aileleri cok seviyorm oyle olmk istiyorz ilerde ins cok cocuk yapmk istyrmsende mi
Ben hamile miyim daha tam emin degilim reglime 9 gun var ama gobek deligim asagiya dogru aciyo regli olcakmisin gibi kasiklarim sizliyo ve bacaklarim cok agriyo.sizce hamile miyim yoksa baska bir hastalik belirtisi mi bunlar:)