gebelikte göbeğin kaşınması ve kolanya kulllanımı

galaxy82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
154
5
46
İstanbul
ikizlerime hamileyim 30 haftalık geceleri deli gibi karnım kaşınıyor bebe yağı kakao zeytınyağı badem v.s. sürüyorum ama işe yaramıyor zaten çatlaklarda var artık kolanya sürmeye başladım sizce bebeklerime bir zararı olur mu korkuyorum ama ancak o biraz rahatlatıyor bu konuda sizler nasıl çözümler ürettiniz

bende kaşınırdım deliler gibi hemde gün içinde iş yerinde napıcamı şaşırırdım, doktorum bi süre sonra geçer ama dayanamıyorsan bi krem yazayım demişti istemedim nolur nolmaz diye, bence kolanya kullanma kokusu bile etkiliyordur alkol var içinde. deri genişlediği için kaşınıyor çaresiz bide kaşırsan çatlak olur demişlerdi hakkatende oldu hamileyken değil ama doğumdan hemen sonra oluştu. biraz sabretmeye çalış yada doktoruna sor kaşıntı için hamilelere özel bişey versin bebişlerine bi zarar gelmesin

hala deli gibi kaşınıyorum bayılacak gibi oluyorum doktorumu aradım fenistil diye bir jel al dedi aldım sanki işe yaradı sürüyorum ama onunda yan etkisi olabilir mi bilmiyorum içinde hamileliğin 3. ayından sonra gerilmiş cilde sürmeyiniz yazıyor mecburen sürdüm doktor önerdi sonuçta inşallah birşey olmaz

yok mu bu kaşıntılar için bi önerisi olan fenistil de çare olmadı artık bacaklarım falan da kaşınmaya başladı psikolojık mıdır nedir anlamadım

ahh cnm benimde felaket anlıyorum seni özellikle geceleri çok kaşınıyorum bende allah yardım etsin bende bulsam çaresini yapıcam ama o kremden alsam mı bilemedim şimdi

canım bende senin haftalarında iken deli gibi kaşındım birde o zaman en fena yaz sıcaklarıydı kimsede bana söylemedi kaşınma çatlak olur diye çok çatlagım var benimde özellikle gögüs kısmın göbegimin hemen üstü felaket, deri çok genleşiyor haklısın, üstelik ikiz Allah kolaylık versin sağlıkla gelsinler annesi ama yaglan bol su iç, de kolonya sürme alkol neticede bebişlerine zarar vermesin..

kolonyadaki alkol cildini kurutur, daha çok kaşınmana neden olur. bence sürme. en iyisi nemlendirici krem sürüp avucunun içiyle fazla bastırmadan ovalaman. kaşırsan çatlaklar oluşu. çok bastırarak ovalarsan da doğumu tetiklersin. geçmiş olsun.

Back
X