Kizlar geniz akintim cok oluyor ve bu da midemi bulandiriyor,doktor yapilacak birsey olmadigini soyledi, sizde biyle birssey oldu mu ve ne onerirsinizz,ayrica su da icemiyorum midemi bulandiriyor buna ne onerirsiniz
Canım geniz akıntısını bilmiyorum ama su benim de midemi bulandırıyor. Kuru meyvelerle hoşaf kaynattım. Onun suyunu içiyorum su niyetine. Bulantıdan dolayı ağzımda acı bir tat oluyor. Ona da iyi geldi
canım geniz akıntısı bende de 8. haftada başladı 9. haftanın sonunda tsh ım yüksek çıktı tiroid bezim az çalışıormuş onlamı alakalı dedim ama hayır dedi doktor, sende sinüzit varsa dikkat et ben sinüzitten oldugunu düşünüorum saçlarımı kurutuorum mutlaka.. her sabah boş boş öğürürdüm çok sükürki geçti bikac haftadır daha iiyim...
Kizlar geniz akintim cok oluyor ve bu da midemi bulandiriyor,doktor yapilacak birsey olmadigini soyledi, sizde biyle birssey oldu mu ve ne onerirsinizz,ayrica su da icemiyorum midemi bulandiriyor buna ne onerirsiniz
bol su geniz akıntısını azaltırmış aslında, benim de en korktugum bu. geniz akıntım çok var. bulantılarım olursa geniz akıntıysıyla bulantım artar diye korkuyorum..