Gebelikte Gelisim geriligi

vrgnbkt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
7
7
1
Merhaba ben 26 haftalık hamileyim bebegimde gelisim geriliği var rahimden bebeğe giden kanallar tıkalı olduğu için hiç kilo almıyor şu an 26. Haftadayim 22 haftalık gözüküyor kac haftadır 483 gr ve 1 gr bile ilerleme yok ve idrarda protein kaçağı var hastanede yattığım için devamli diyet yemekleri yiyorum extra bisey yemiyorum yediklerinle alakalı değil diyor doktor ve doktorlar yaşamaz diyor devamlı bu durumu yaşayıp ilerleyen haftalarda bebeği kilo alan var mı acaba lütfen cevap verir misiniz hiç mi tedavisi yok bu durumun şu an zeynep kamil hastanesinde yatıyorum 17 gündür hergun yaşamaz aldır bebeği diyorlar kafayı yemek üzereyim ne olur bu durumu yaşayıp düzelen varsa cevap verebilir mi ne yapmam gerekiyor benim başka bi hastane yada doktor öneriniz varmi bebek kilo alır mı acaba.

Benim fikrim iyi bir perinotologa gitmen

Mehaba tesadüfen gördüm yazınızı faydalı olurmu bilmem ama benimde damarlarımdan beslenemiyordu bebegim corasprin kan sulandırıcı kullandım 33 haftaya kadar ve her hafta kontrol ediyordu doktor kızım yavas yavas kılo aldı 36 haftada sezeryanla aldılar 2.400 gr dogdu bol bol dua et insallah saglıkla eline alırsın stres yapma

Merhaba çok teşekkür ederim benimde bebeğim biraz biraz kilo almaya başlamis çok şükür inşallah böyle devam eder çok teşekkür ederim dualarınız için

Merhaba çok teşekkür ederim benimde bebeğim biraz biraz kilo almaya başlamis çok şükür inşallah böyle devam eder çok teşekkür ederim dualarınız için
Merhaba araştırma yaparken önüme çıktı. Bebeğiniz nasıl umarım gelişimi iyiye gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…