Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte gelişim geriliği olup sağlıklı doğum yapan var mı (kilo değil) ?
Kesin konuşmuyorlar son haftalar oldugu için hastalık da olabilir olmayadabilir net bişey diyemem diyor kemiksel hastalık olabilirmiş internette down da yazıyo bilmiyorum. başka doktora gittim o da aynısını söyledi. Doğunca çocuk doktoru muayene etsin diyorlar
Kesin konuşmuyorlar son haftalar oldugu için hastalık da olabilir olmayadabilir net bişey diyemem diyor kemiksel hastalık olabilirmiş internette down da yazıyo bilmiyorum. başka doktora gittim o da aynısını söyledi. Doğunca çocuk doktoru muayene etsin diyorlar
Hayır detaylı ve ikili testim normaldi hiç bişey çıkmadı33. Haftaya kadar hep haftasıyla uyumluydu bütün ölçümleri. Eski ultrasonlarına baktım ya haftasıyla aynı ya 1 hafta fark var. 1 hafta da önemli değil zaten ölçümle alakalı olabiliyor. 33 den sonra duraksamaya başladı
2 hafta falan yanlis hatirlamiyorsam
Bana sürekli beslenmene dikkat et deniyordu ki asiri dikkat ediyordum bebek kilo alsın diye kilosu da geriydi hep
Karın çevresi hep küçük çıkıyordu
Tesekkurler
Siz de sağ salim alın kucağınıza insallah
2 hafta falan yanlis hatirlamiyorsam
Bana sürekli beslenmene dikkat et deniyordu ki asiri dikkat ediyordum bebek kilo alsın diye kilosu da geriydi hep
Karın çevresi hep küçük çıkıyordu
Tesekkurler
Siz de sağ salim alın kucağınıza insallah
Amin sizde inşallah 2 haftaya kadar normal kabul ediyorlar 2 den sonrasını sorun ediyorlar siz doktorunuzun dediklerine uyun kafanıza takılırsa da sorun inşallah sağlıcakla doğarlar