Gebelikte gelişim geriliği kalp büyümesi ve kan akımı problemi yaşayanlar lütfen yardım edin

Gizembyrktr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
54
7
28
Merhabalar 28+5 günlük hamileyim ancak 19 hafta detaylı ultrasondan itibaren gebelikte gelişim geriliği ile karşılaştım bpd-ac-hc-fl hepsi bir ve iki hafta geriydi sade bpd üç hafta geriydi riskli olarak takibe alındım 28 haftaya kadar böyle geldik bpd arayı biraz kapattı iki haftaya düştü digerleri yine bir ve iki hafta geride sabit kaldılar ama 28 haftada kontrolde bebeğin kalbinde göz ardı edilemeyecek kadar büyüme olduğunu ve büyüde akciğerde yer kalmayıp solunum sıkıntısı yaşayacağını söylediler aynı zamanda hc ve fl değerleri 4 hafta ya gerilemiş iki haftadan dörde çıkmış ve aynı zamanda bebeğe giden kan akımında yavaşlama çıkmış cücelik olabilir karında ölebilir doğumda ölebilir yada başka bir engeli olabilir gibi şeyler söylendi aranızda böyle durum yaşayanlar varmı okudiklarim çok korkuttu bu saatten sonra ne olur bilemiyorum fikre ihtiyacım var

Merhaba acaba durumunuz ne oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim. Umarım herşey sizin için yolunda gitmiştir. Benzer bir durumu yaşamaktan korkuyorum

Merhaba acaba durumunuz ne oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim. Umarım herşey sizin için yolunda gitmiştir. Benzer bir durumu yaşamaktan korkuyorum
Bebeğimde gelişim geriliği vardı benimde ama doğum yaptım evet küçük bir bebek ama korkulucak birşey yok😊 sizin durumunuz nedir

6 hafta 4 günlük hamileyim ama kese yavaş gelişiyor ve 1 hafta geriden geliyor, tüp bebek olduğu için geç döllenme olamaz, 1 haftada 3 mm anca büyüdü ve kalp atımını gördük yolk sakı da normal ama kese haftasına göre minik baya , sizin eski mesajlarınızı okudum benzer olmuş sonra anne rahminde gelişme geriliği yaşamış bebeğiniz. Bir sürü yayın okudum bu formu da okudum, ama anladığım böyle durumlarda ilerleyen haftalarda yine sorun yaşanabilir. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim, uzun güzel sağlıklı bir ömrü olsun

6 hafta 4 günlük hamileyim ama kese yavaş gelişiyor ve 1 hafta geriden geliyor, tüp bebek olduğu için geç döllenme olamaz, 1 haftada 3 mm anca büyüdü ve kalp atımını gördük yolk sakı da normal ama kese haftasına göre minik baya , sizin eski mesajlarınızı okudum benzer olmuş sonra anne rahminde gelişme geriliği yaşamış bebeğiniz. Bir sürü yayın okudum bu formu da okudum, ama anladığım böyle durumlarda ilerleyen haftalarda yine sorun yaşanabilir. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim, uzun güzel sağlıklı bir ömrü olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Benim bu kadar küçük haftalarda değil de 20. Haftalardan sonra görüldü gelişim geriliği, bebeğin damarlarında akım kaybı vardı. Bu haftalarda olanla ilgili maalesef bir bilgim yok umarım Allah'ın izniyle gelişir bebeğiniz size sımsıkı tutunur.

X