Gebelikte geçmek bilmeyen lekelenme

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
800
795
Kızlar merhaba ben yaklaşık beş haftalık gebeyim. En son cuma günü betam 350 iken pazar günü 950 ye çıktı. Ama adet olacağım tarihten beri ( 10 gündür ) lekelenmem var. Bugün kahve yada pembe olan lekelenmelerim kırmızı sıvı adet kanına benzer oldu. Ama miktar aynı. Miktarda bir artış yok. Bu durumu yaşayan var mı ? Pazar günü doktor yerleşme kanaması da olabilir düşükte dedi. Dış gebelikten şüphelenmedi artış güzel olduğu İçin. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Bu kadar uzun yerleşme mi olur ?

Merhaba canım benim de öyle çok aşırı kanamam oldu kırmızı kahverengi siyah parça ciğer gibi geldi şuan da kaşık bel ağrısı çekiyorum ve 4 haftalık hamileyim progestan 200 mg kullanıyorum iğnesi ile ultrason da herşeyim normal yerleşme kanamasi kese olusumu ve bağların gerilmesi rahimin büyümesi ile ilgiliymiş

2 tane yastık koyup tüm gün yatıyorum ve en aza indirdim bu şekilde kanamami hiç bir iş yapmadım

2 tane yastık koyup tüm gün yatıyorum ve en aza indirdim bu şekilde kanamami hiç bir iş yapmadım
Benim bu şekilde yapmam mümkün değil 2 buçuk yaşında ultra hareketli bir oğlum var. Üstelik gurbette memurum 🫣 olabildiğince hareketli birisiyim. Doktoruma da böyle anlatınca oda ağırlık kaldırma ama ne yaparsan yap sağlıklı bebek bir şekilde tutunuyor dedi. Kendimi öyle teselli ediyorum. Böyle belirsiz beklemek ne zormuş

Allah yardımcınız olsun bana da ağır kaldırma dedi ama ben artık kendimden korktuğum için yattım tabi yavaş yavaş yapabilirsiniz ev işlerini inşallah sağlıcakla gelir bebişler

Amin hepimizin 🙏🙏 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün lekelenme bayağı kırmızıya döndü o yüzden benim gibi yaşayan var mı merak ettim

X