2 aylık hamileyim malum herşey kullanılmaz gaz giderici olarak doğal ne giderir..tecrübeli annelerden yardım beklyrm..tşkrlr..
malum gaz şikayeti bide kabızlık yapar kasığa kasığa vurur o ağrı aynısı bndede var cnm ama bakalım doktor erken bişi vermio 2li teste gttiğimde ver artık bi ilaç dicem kasığım patlıo sanıorum bazen yerli yersiz gaz gelmesi kasıo insan kendini gazman gbi oldum bnde inş tez zamanda geçer
Kızlar bende deli gibi gazın yanında hafif bel agrısı ve arasıra giren karın agrısı var.Cok fenaaa..ayy bir cozum bulursanız banada anlatın nolurrr..
Merhabalar, mesajinizi gordum simdi. Bende 6 haftalik hamileyim gaz yapacak diye yemek yiyemez oldum. Ciglik atiyorum artik gazdan sancidan. Lutfen ileriki aylarda bunun sizde gectigini deneyimlerinizle benimle de paylasinmalum gaz şikayeti bide kabızlık yapar kasığa kasığa vurur o ağrı aynısı bndede var cnm ama bakalım doktor erken bişi vermio 2li teste gttiğimde ver artık bi ilaç dicem kasığım patlıo sanıorum bazen yerli yersiz gaz gelmesi kasıo insan kendini gazman gbi oldum bnde inş tez zamanda geçer
Doktorlar hamilelikte bitki cayi icmeye izin vermiyor amaKizlar rezene cayi icin. Gaz sorunu ortadan kalkiyor
Aaa niyeDoktorlar hamilelikte bitki cayi icmeye izin vermiyor ama
Bitki caylarinin henuz ne yaptigi vucuda belli olmadigi icin yasak hamilelere . İnternettede yaziyor. Dusuk yapma riskini bile arttiyormusAaa niyebizim buradaki doktorlar bir sakinca görmüyor rezene cayinda. Hatta hamilelerin icmesi daha iyimis.
Ben öyle bilmiyorum. Neyse ozaman icmeyin.Bitki caylarinin henuz ne yaptigi vucuda belli olmadigi icin yasak hamilelere . İnternettede yaziyor. Dusuk yapma riskini bile arttiyormus