gebelikte gaz sorunu?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
222
2 aylık hamileyim malum herşey kullanılmaz gaz giderici olarak doğal ne giderir..tecrübeli annelerden yardım beklyrm..tşkrlr..:KK16:

2 aylık hamileyim malum herşey kullanılmaz gaz giderici olarak doğal ne giderir..tecrübeli annelerden yardım beklyrm..tşkrlr..:KK16:

malum gaz şikayeti bide kabızlık yapar kasığa kasığa vurur o ağrı aynısı bndede var cnm ama bakalım doktor erken bişi vermio 2li teste gttiğimde ver artık bi ilaç dicem kasığım patlıo sanıorum bazen yerli yersiz gaz gelmesi kasıo insan kendini gazman gbi oldum bnde inş tez zamanda geçer

malum gaz şikayeti bide kabızlık yapar kasığa kasığa vurur o ağrı aynısı bndede var cnm ama bakalım doktor erken bişi vermio 2li teste gttiğimde ver artık bi ilaç dicem kasığım patlıo sanıorum bazen yerli yersiz gaz gelmesi kasıo insan kendini gazman gbi oldum bnde inş tez zamanda geçer

aynı şey bende de var patlıcam sanıyorum..hem gaz hem kabız bi çözüm bulamadım saatlerimi tuvalette geçiriyorum

Kızlar bende deli gibi gazın yanında hafif bel agrısı ve arasıra giren karın agrısı var.Cok fenaaa..ayy bir cozum bulursanız banada anlatın nolurrr..

bendede aşırı gaz var.doktor ultrasonda gazdan bebegı göremıyo yanı düşünün.daha bebeğin küçük ilaç veremem bol bol kivi ye kivi doğal yoldan gaz çıkarmanın en doğal yoludur dedi.bilginiz olsun denemekte fayda var

kivi iyi bi fikir..eğer oda geçirmezse gaviskon artık doktora danışırım..ama süte ve gaz yapıcı ürünleri bırakınca azaldığını farkettim..sağlıklı ve rahat hamilelelik dönemi geçirmeniz dileğimle..ALLAH kolay kurtarsın hepimizi inş.(amin):KK16:

arkadaşlar,siz de hamileliğinizde benim gibi gaz sancısı yaşıyorsanız size lezzetli ve keyifli bir tarif vereyim.Bana çok iyi geldi,doktorumuz da uygun buldu,tavsiye ederimm..
Papatya-Rezene Çayı
öyle hazır poşet çaylardan olmayacak,
aktardan papatya ve rezene çayı alacaksınız
Bir cezveye 1 çay kaşığı rezene,
3-4 baş kuru papatya
Kaynamış ve altı kapatılmış cezvede 5-7 dk demlenecek
(Uzun süre demlenen,süzülmeyen bitkiler çayınızı acı yapar,hemen süzün)
Süzülüp fincanınıza aldığınız çaya arzuya göre bal ve limon katıp tatlandırabilirsiniz
Yanında da şöyle iki dilim tatlı kepekli bisküvi yavaş yavaş yudumlayın
Bitince bacaklarınızı hafif kendinize doğru çekip uzanın,bebeklerinizi sevip okşayınopuyorumnanaktan
ooooohhh en geç yarım saate yavaş yavaş rahatlıyorsunuz..

Merhabalar, mesajinizi gordum simdi. Bende 6 haftalik hamileyim gaz yapacak diye yemek yiyemez oldum. Ciglik atiyorum artik gazdan sancidan. Lutfen ileriki aylarda bunun sizde gectigini deneyimlerinizle benimle de paylasin

X