K
kucukkedicik
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kucukkedicik
tesekkurler teyzesıı:roflol:kıslar benım muhabbet kusu konusyorr..ANNECIM demeyı ogrettımsenağlamakusun annecım demesı bıle ınsanı okadar cok mutlu edıyorkıı:1hug:canım çok tatlı bi kuşun var.
inan ben her türlü evcil hayvan besledim. tavşan, kedi, sincap, kaplumbağa, balık... sırnaşık şey
ama bi tek kuş kısmet olmadı. çok tatlıymış.
dikkat edersen bişey olmaz tatlım ama işte insan korkuyo.
bi derler ya hani bakıp ıyyy falan dersen benzermiş. ama ben hiç ıyy dermiyim bunlara yerim ben onları.
zaten fazla elime falan almamaya çalışıyorum. sonuçta genelde suda yaşayan hayvanlar. tedirgin oluyorlar. suda çok rahatlar.
sende eline fazla almazsan kafesini de başkası değiştirirse sorun olmaz inşallah canım.
Ay Ya Içim Bi Tuhaf Oldu şimdi ölen Kuşuma Benziyo..çok Kötü Oldum şimdi Yaaaaa..çok Benziyor Meksika Kuşuydu Benimkide 7 Sene Yaşadi Ve Ellerimde öldü Ya çok Ağladim şu Anda Ağliyorummm
tesekkurler teyzesıı:roflol:kıslar benım muhabbet kusu konusyorr..ANNECIM demeyı ogrettımsenağlamakusun annecım demesı bıle ınsanı okadar cok mutlu edıyorkıı:1hug:
kucukkedıcık sureklı aynı kelımeyı soylersen bellı bır zaman gecınce oda ogrenıyor ve soylemeye baslıyor..:dance:ayy çok güzel. nasıl öğrettin..
ya işte dikkat edersek bişey olmaz inşallah ya.
egemencim önceden o mikrobu alırsan sorun olmuyo diye biliyorum. ama almamışsan ve gebeyken alırsan o zaman riskli.