• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte elektrikli supurge kokusunu sevmek arzulamak

Meriy1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
1.402
471
53
26
Kizlar gulmeyin gercekden bu durumu yasiyorum yani suan hamileyim zarari olur diye koklamak istemiyorum ama koklamadan duramiyorum cocuklugumdan beri elektrikli supurgenin kokusuna bir bagimliligim var ama oyle pis islak koku deyil kuru elektrikli supurge kokusu ilk acildiginda yayilan kokuboyle onun hakkinda konusunca bile yutkunurken sanki bogazim kuruyor gibi oluyor bu durum hosuma gidiyor bayiliyorum kokusuna ama zarari olur diye zorluyorum kendimi bu durumu yasayan atlatan varmi acaba ne yapmaliyim

Pislik kokusu o. Resmen toz kokusu.
Zararı vardır bence mutlaka. Tüm tozun birikip beklediği mikrop yuvası bir şey ilk çalışınca içinden tozun kokusu geliyor.
Engel olun kendinize hamile olmasanız bile yapmayın
Dogru soyluyorsun engel olmaya calisiyorum ama evi cekerken yayilan koku cok hosuma gidiyor cok garip evet ama elimde deyil

Kizlar gulmeyin gercekden bu durumu yasiyorum yani suan hamileyim zarari olur diye koklamak istemiyorum ama koklamadan duramiyorum cocuklugumdan beri elektrikli supurgenin kokusuna bir bagimliligim var ama oyle pis islak koku deyil kuru elektrikli supurge kokusu ilk acildiginda yayilan kokuboyle onun hakkinda konusunca bile yutkunurken sanki bogazim kuruyor gibi oluyor bu durum hosuma gidiyor bayiliyorum kokusuna ama zarari olur diye zorluyorum kendimi bu durumu yasayan atlatan varmi acaba ne yapmaliyim
Ben garipsemem çünkü metro hattındaki o kokuda benim için defalarca içime çekmek istediğim bir kokudur severim. Sonralardan hatırladım ki babannemlerle yaşarken amcamın odasının kokusu olduğunu ,amcama çok düşkünüm psikolojik olarak koku hafızasından onu anımsayıp iyi geldiğini düşünüyorum. 🤭 Ama böyle kötü bir rutubet kokusu değil garip ama içimi aciyor gibi geliyor o koku.
Belki birşeyleri hatırlatiyordur farkında olmasanızda istiyorsunuzdur

Ben garipsemem çünkü metro hattındaki o kokuda benim için defalarca içime çekmek istediğim bir kokudur severim. Sonralardan hatırladım ki babannemlerle yaşarken amcamın odasının kokusu olduğunu ,amcama çok düşkünüm psikolojik olarak koku hafızasından onu anımsayıp iyi geldiğini düşünüyorum. 🤭 Ama böyle kötü bir rutubet kokusu değil garip ama içimi aciyor gibi geliyor o koku.
Belki birşeyleri hatırlatiyordur farkında olmasanızda istiyorsunuzdur
Ya gercekden bilemiyorum ama bana cok acayip geliyor durup durup kokusunu aseriyorum resmen ama haklisin belkide bilinc altinda biseyi hatirlatiyor olabilir ama bildigim bisey yok

Hamileyken beyaz banyo sabunuyla geziyordum,öyle bi şeydi ki yiyesim geliyordu resmen.o yüzden bana tuhaf gelmedi durumunuz.Doktorum normal olduğunu söylemişti,hatta hiç sigara içmeyen birinin sigara kokusu istediğini söylemişti,senin ki en azından temiz demişti

Ben kokusunu arzulamıyorum(niye arzulayayım zaten??!!) ama bazı geceler YouTube'dan elektrikli süpürge sesi dinleyerek bebek gibi uyuyorum. tavsiye ederim.

Benimde oğluma hamileyken ciğ et kokusuna karşı müthiş bir zaafım vardı. Kasabın önünden geçerken kendimden geçiyordum 🤣

Back
X