Gebelikte dusuk riski bebegin tutunmada zorlanmasi

Rbiashnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
14
15
28
Arkadaslar bundan bi iki gun once hastaneye yatirildim kanamadan dolayi. Bebegin kesesi yolk kesesi gozukuyor ama bebek gozukmuyor 5 haftalik ayrica progestronum 12.22 cikti. Ya bebek dusecek ya tutunacak dediler. Progestron ignesi ve hapi verdi bunlardan baska ne yapabilirim bebegimin tutinmasi icin. Dusmesini beklemek istemiyorum ilk cocugum olacak yardimci olursabiz sevinirim . Benim gibi olup progestron kullanarak bebegi tutunan varmi acaba ??

Cnm allah onun rizkini verdiyse sag saglim dünyaya gelicektir evellallah rizki yoksa bu dünyada malesef düsücektir benimde cocugumu göremediler ilk hamileligimde kürtaj etgiler oysaki bebek varmis bebegim gitti benimde hayirlisi olsun cnm bol bol dua et ❤

Uzuldum senin adina canim bana da yok dediler ama goremedik dediler fakat kurtaj da etmediler etselerde zaten girmezdim . Cok sukur dua ediyorum elimizden baska ne gelirki rabbim yardimcimiz olsun..

Gecmis olsun, daha kucuk oldugu icin bebegi gorememis olabilirler. Benimde 5 haftalikti cuma kanamam basladi doktor keseyi gormedi yeni oldugu icin dedi kan testine bakip degerimi takip ediyorlar. Ama dustugune eminim.. cok uzucu yipratici bir surec malesef.

Sende benim durumumdaymissin canim cidden cok zor bi surec umarim dusmez bol bol dinlenmeye bak. Benim degerlerim dusmuyor fakat yukselirken mesela 2000 ken 2600 oluyor biliyorsun normalde 4000 bin filan olmasi lazim.s sende progestron kullaniyormusun

Ben umudumu coktan kaybetmistim dustugune hazirlamistim kendimi bugun kan degerlerimde dusus goruldu yarin doktor randevum var bakalim kendi mi dusecek yoksa kurtaj mi olucam. Bana acil doktoru hicbir ilac vermemisti zaten arastirmalarim kadariyla dusme kanamasi oldugunu biliyordum.

Canım bende tam senın aynılarını yasadım ben 3 ay boyunca surekli yattım sadece lavobaya kalktım banyo bile haftada 1 defa yaptım yemeğim yatağıma geliyordu sürekli hastane kontrolundeydi şimdi cok şükür 6 aya girecem ama hala progestan kullanıyorum benımde 5. Haftada bebek görünmedi 6. Haftada kalp atısı duyuldu inşallah sende sağ salim kucağına alırsın

boyunca surekli yattım sadece lavobaya kalktım banyo bile haftada 1 defa yaptım yemeğim yatağıma geliyordu sürekli hastane kontrolundeydi şimdi cok şükür 6 aya girecem ama hala progestan kullanıyorum benımde 5. Haftada bebek görünmedi 6. Haftada kalp atısı duyuldu inşallah sende sağ salim kucağına alırsın

Rabbimden umut kesilmez deyip beklemekten baska caremiz kalmamis.s uzulme ne olur rabbimin mucizeleri coktur. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun. Bu arada degerlerin ne su anda

Su an tek istegim progestanin ise yaramasi seninki gibi . Canim cok merak ediom degerlerin nasil yukseliyordu senin .. progestan kullandiktan sonra nasil oldu hatirliyorsan yazarmisin. Icime bi umut dogsun istiyorum bende . Bende dinleniom simdi hicbisi yapmiom. Hatta bu hafta istanbulda kaynimin nisani var gitmiom bile

Ben değerlerimi hatırlamıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…