Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana doktorum folik asit dışında hiçbişey vermedi normal mi sizce
vitamin veya demir hapları ilaç kategorisine girmiyor ve gebelikte doktor verdiyse güvenle kullanılıyor.İlaç sevmiyorsanız bile almanız gerekir.Bunlar bebeğinizin sizden aldığı calsium vitamin demir vs gibi önemli maddelerin yerine konması için önemli eğer kullanmazsanız kansızlık, kemik erimesi, dişlerde dökülme çürüme saç dökülmesi vs gibi birçok dertle karşı karşıya kalırsınız siz vitamini bebek için değil kendi yapıtaşlarınız için almalısınız.
demiri aç karnına mümkünse yatarken almak ve sadece su ile almak en çok faydayı sağlıyor diğer vitaminleri ise tok karnına alınması gerekiyor.
magnezyum ve calsium almak ise hem kemiklerinizdeki depoların tükenmemesi hem de ilerleyen aylarda kas kramplarının önlenmesi için gerekli.
ilk üç ay folbıol folık asıt kullandım sadece.
4. aydan ıtıbaren ferrum (demir) e elevit(vitamın) kullanıyorum.
vıtamını gece yatmadan once tok karnına alıyorum.
demırı ıse sabah gozumu acar acmaz alıyorum.kahvaltıya kadar 1 saat falan bısı yemıyorum kı etksıını gostersın.bırde sut ıcmıyorum kahvaltıda.m suyu ıcıyorum.kahvaltıdan yarım saat sonra falan sutumu ıcıyorum.
bence ılaclarınızı yatağınızın başucuna koyun.ben oe yapıyorum ve unutmuyorum.bırde duzenlı alırsanız zaten alışkanlık yapıyor unutmazsınız.