• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte doktor ve hastane seçimi ???

Efla

bize bağışla Allahım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.964
17
118
Diğer
Yakın bir zamanda, kalp durması nedeniyle 10.haftada kürtaj geçirdim. Özellikle ameliyat sonrası, dr ve hastane ile ilgili bazı kararsızlıklarım oldu.

Mevcut sağlık sorunlarımdan dolayı, gebelikte riskim olacak hep. Bu yüzden iyi bir doktor kontrolünde olmam lazım. Bu dönemde gittiğim tüm kadın doğumculardan sonra buna emin oldum. Bazı dr lar, rahatsızlıklarımın gebelikteki etkilerinden bi'haberdi...

Doktorum çok yoğun çalışan birisi, kontrollerimiz hep aceleye geliyordu, pek soru soramıyordum da...
gebelikle ilgili pek bilgi vermedi diyebilirim (beslenme, yasaklar vb hakkında...). İlk gebelik olduğu için daha çok şey öğrenmek istiyordum dr dan.
Mesleki tecrübesine güvendiğim için bu doktorla devam etmiştim, aceleci olmasa memnunum da aslında...

Kürtajı, doktorun çalıştığı özel hastanede oldum. Ancak hastaneden hiç memnum kalmadım, hem kaldığım oda, hem hemşireleri oldukça kötüydü. İşlem ücretleri çok fazla ve fazladan ücret almaya çalışıyorlardı sanki, sgk lıyız ama hiç sgk indirimi yapmıyorlardı mesela...

Tecrübesine güvendiğiniz, memnun kaldığınız doktor ve hastane önerilerinizi alabilir miyim? İstanbul Anadolu yakasında olursa daha iyi olur.
Bir de, hangi işlemler için, ort ne kadar ücret ödediğinizi yazar mısınız? (muayene ve standart testler için...) sgk - özel sağlık sigortası durumunu da belirtirseniz çok sevinirim, teşekkürler...

Arkadaşlar, siz tecrübesine ve bilgisine güvendiğiniz dr ları ve hastaneleri yazın lütfen. yer ikinci planda...
teşekkürler... :114:

medıcalpark goztepe gokmen ıyıgun
guven tıp merkezi cevizli (bulent kars)
central hospital kozyatagı fatma hanım soyadını hatırlamıyorum.
hisar hopital umranıye tüm doktorları
bildiklerim bunlar.

Arkadaşlar, siz tecrübesine ve bilgisine güvendiğiniz dr ları ve hastaneleri yazın lütfen. yer ikinci planda...
teşekkürler... :114:

evimize yakın olması ve tavsiyeler sonucu central hospitala gidiyoruz..

Fatma hanımı önermişlerdi fakat çok yogun randevu alamamıştık ilk günlerde

sonra figen hanımı tercih ettik ve ilk günden beri çok yakından ilgileniyor

tavsiye ederim

cevap için teşekkür ederim. :34:
biri devlette biri özelde iki dr un kontrolünde olmaya karar verdim. bu dr larım ile devam edeceğim şimdilik.

Back