mrb cnm benım eşim diş hekimi lokaal anestezıden bahsedıyodu kana karısmayan yanı bebege gıtmeyen bişi diş çekme ıcınde aynı sey varmı sormam lazım ınsallah aksama yazarım burdan cok gecmıs olsun...
Ay Allah binlerce kere razı olsun canım benim:)
Zaten daha önce uyuşturdular dişimi lokal anesteziyle ama bebeğim zarar görmüştür diye ağladım durudum.
Gitmediğim diş hekimi kalmadı kimisi bebeğe zararı var diyolar diş müdahalesnin,kimisi yok. Vicdan azabı çekmemek için diş ağrısı çekiyorum(((((
canım benım cok gecmıs olsun allah sıfa versın ama senin su anda son haftaların oldugu ıcın tahmınımce mudahale edılmez gıbıme gelıolokal anestezı yaptılarsa korkma bebege gıtmımıo adı ustunde lokal yanı sadece bulundugu bölgede etkılı esımın hamıle hastaları oluyordu. demekkkı bebege zarar vermıyor , diğer drlarında demek ıstedıgı budur bellı tedavıler zarar verıyor bazıları da vermıyor yanı zarar veryor yada vermıyor demek ıcın bu hangı ayda olduguna ve hangı tedavı yapıldıgına bakılıo:) sen ıcını ferah tut bişicık olmaz senı cok ıyı anlıyorum vıcdanen rahat olmak kstıyorsun bende aynı seyı yaptım dişim agrıodu ama esımın tuum ısrarına ragmen baktırmadım kaydirigubbakcemile onlar bızı anlamıo hep aklında ya olursaa var bunu atamıosun anne yuregı :CüvCüv:ıste bende hamıleyım hemen hemen aynı haftalardayız allah hayırlısyla kurtulmayı nasıp etsın
1 hafta 1 haftadır diyerek,çünkü çok ağrılarım oldu(
mrb cnm benım eşim diş hekimi lokaal anestezıden bahsedıyodu kana karısmayan yanı bebege gıtmeyen bişi diş çekme ıcınde aynı sey varmı sormam lazım ınsallah aksama yazarım burdan cok gecmıs olsun...
merhaba.10+4 gebelik haftamdayım.eşinize benim için sorar mısınız lütfen.izmire bi nikaha katılmak için gittim buhafta sonu gece dişim çok ağrıdı sabahına dayanılmaz oldu ve bi dişhekimine gittim.sağüstteki son 3 kök dişimin çürümüş olduğunu kendi gözlerimle gördüm.içinde az adrenalin var ve sadece 6damla ile uyuşturuyorum için rahat olsun bebek zarar görmez dedi.hepsinin içini açtı bitane dolgumu söktü sinirleri aldığını söyledi ve geçici doldu yaptı.gebeliğin ilk dönemi olduğu için çok korkuyorum ne olur yalvarıyorum eşinize bi danışın.5martta da randevum var dişçide yapacağı müdahaleler için önceden bilgi sahibi olmak istiyorum ve bebeğime zarar gelmesinde gerekirse 9ay çekerim bu ağrıyı.yalvarırım yardımcı olun bana(
bir seyi yazmayi unuttum icinde adrenalin olmayan gebeler icin var olan lokal anesteziler varmis onu daha cok oneriyorlar. bana kullanilan sanirim adrenelin olandi ama sen bir arstir adrenelinsiz olanlari. birkac farkli disciyi arayip sor.