gebelikte diş ağrısına öneriler

Leotie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
3.336
4.541
248
anneler ve anne adayları lütfen bana yardımcı olun diş ağrım 20. haftadan itibaren olmaya başladı hatta dolgu yaptırdığım bir dişim kırıldı ilaç kullanamıyorum diş hekimine gittim ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum bebişe zarar verir diye var mı bildiğiniz bebişe zarar vermiycek bitkisel yağlar, ilaçlar? :44:

canım geçmiş olsun öncelikle. dolgusu düşen dişini tekrar dolgu yaptırabilirsin. aynı şekilde benimde dişimin dolgusu düşdü dün akşam yaptırdım ilk ve son üç risk var 2. trimesterde sorun olmuyormuş hem diş dr söyledi hemde kendi dr söyledi iltahaplanması daha
kötüymüş.

Son düzenleme:

çok sağol canım vakit kaybetmedn ilaçlarımı kullanayım ben o zaman dolgu dişim tamamen kırıldı kökü kaldı çekmek zorundayım maalesef

Benim disimde gebelikte curumustu acayip agrim oluordu karanfil koyuyordm agriyan disime bastiriyrdm ve gecio du agrisi su an 38 haftalık hamileym ve dis agrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karanfil uyuşturucu etkisi var.hatta disinol diye bir ilaç var sıvı ağrıyan yere sürülüyor uyuşturucu buram buram karanfil kokar.hamilelikte kullanılabilir mi bilmiyorum tabi.parol dan başka çare yok sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…