- 20 Ocak 2020
- 83
- 9
- 16
- 30
- Konu Sahibi Mizginsahin
Dişlerim çok ağrıyor artık ağrısına dayanamıyorum gebeyim diye ilaç alamıyorum önereceğiniz bişey varmi lütfen öldürecek bu ağrı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum ağrı kesici bile icemezsin dedi daha yeni 9 haftalık gebeyim kayinvalidemde dişçiye gitme bişey yapamazlar diyor kafayı yicemDiş hekimine gidin. Kaç aylıksınız doktorunuzla iletişimde kalıp ona göre tedavi ya da ilaç verilir.
Dişiniz enfeksiyon kaparsa daha kötü olur tekrar arayıp sorun o zaman doktorunuzaDoktorum ağrı kesici bile icemezsin dedi daha yeni 9 haftalık gebeyim kayinvalidemde dişçiye gitme bişey yapamazlar diyor kafayı yicem
Merhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyorDişlerim çok ağrıyor artık ağrısına dayanamıyorum gebeyim diye ilaç alamıyorum önereceğiniz bişey varmi lütfen öldürecek bu ağrı beni
Sadece parol icebiliyosunuz gerekirse iki tane üst üste için ben öyle yapmıştım etkisi daha iyi oluyo . Vakit kaybetmeden doktora gidin bı sıkıntı varsa uyusturmadan dolgu vs yapilabiliyo benim öyle olmuştu ..Dişlerim çok ağrıyor artık ağrısına dayanamıyorum gebeyim diye ilaç alamıyorum önereceğiniz bişey varmi lütfen öldürecek bu ağrı beni
Aynisini yasadim, 3 aylik gebeligi tamamladigim.icin doktorum lokal anesteziyle tedavi olabilecegimi soyledi. Kanal tedavisi oldum 3 seans gittim geldim. Aksatmayin, cunku dis alttan curumeye basladigi icin ustteki dolguyu atiyor, ertelerseniz daha zorlu bir surec olur gecmis olsun.Merhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyor
Kan sulandirici igne ve coraspin ben de kullaniyorum bu arada, bir sikinti olmadiMerhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyor
Ay nasıl teşekkür edeyim size çok çok sağolunKan sulandirici igne ve coraspin ben de kullaniyorum bu arada, bir sikinti olmadi
Hayir birakmadimAy nasıl teşekkür edeyim size çok çok sağolun
İlaçları kullanmayı bıraktınız mı acaba tedaviden önce
Karanfili denedim fazla işe yarasada sızlama hafifliyor burda eczaneden garagara aldım onu çalışıyorum uyuşturuyor anca öyle geçe uyuyabiliyirim eczacı gargarayi yutmadigin sürece sorun olmaz dediMerhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyor