• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte diş ağrısı

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
83
9
16
30
Dişlerim çok ağrıyor artık ağrısına dayanamıyorum gebeyim diye ilaç alamıyorum önereceğiniz bişey varmi lütfen öldürecek bu ağrı beni

Diş hekimine gidin. Kaç aylıksınız doktorunuzla iletişimde kalıp ona göre tedavi ya da ilaç verilir.

Doktorum ağrı kesici bile icemezsin dedi daha yeni 9 haftalık gebeyim kayinvalidemde dişçiye gitme bişey yapamazlar diyor kafayı yicem
Dişiniz enfeksiyon kaparsa daha kötü olur tekrar arayıp sorun o zaman doktorunuza

Geçmiş olsun. doktorun ile görüş.evin de karanfil var ise diş etin ile dişinin arasına karanfil sıkıştır baya etkili.once karafilin başında ki tohumu azıcık ısır ve diş etin ile arasına köy.bkrde sarımsaklı bir tarif vardı.bir bak istersen hamileler için uygun mu bilmiyorum

Dişlerim çok ağrıyor artık ağrısına dayanamıyorum gebeyim diye ilaç alamıyorum önereceğiniz bişey varmi lütfen öldürecek bu ağrı beni
Merhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyor

Sadece parol icebiliyosunuz gerekirse iki tane üst üste için ben öyle yapmıştım etkisi daha iyi oluyo . Vakit kaybetmeden doktora gidin bı sıkıntı varsa uyusturmadan dolgu vs yapilabiliyo benim öyle olmuştu ..

Benm doktorumda antibiyotik gerekliyse gebeler in kullanabildiği antibiyotigi3 kullanabilirsn dedi ama herhangi bi işlem yapılacaksa ilk 3 ay yaptirmiyorlarmis bn elma sirkesiyle gargara yapmistm ağrıdığı zaman az bisey sirkeyi ağzında beklet ağrıyan tarafta sonra içme ama sadece üzerinde bekleteceksin üzerine de su3 falan aliym ağzım tuhaf oldu diye şu falan da içme o baya etkili yarim saat anında kesiyor bn oğluma hamileyken 3 ay sirkeyle idare etmistm allah yardımcınız olsn

Ay diş ağrısı ne zordur Allah yardımcınız olsun benim kuzenimde yazık diş ağrısı ile doğuma gitti son 3 ayı zehir oldu kıza ona da doktoru demiş zeytin yaprağı çiğne ağrıyı kesiyor ben denemedim ama uyuşturuyor demişti bir deneyin isterseniz inşallah şifa olur

Arklar 28 haftalık gebe iken bir dişimi cektirdim ,30 da ise başka bir disime dolgu ve kanal tedavisi yaptırdim. Lokal anestezi ile adrenalinsiz. Ve sizler gibi beklettigim için çok pişmanım aylarca ağrıya katlanmaya çalıştım gecelerce uyumayip boşuna bekletmeyin . Doktorunuzdan onay kağıdını alıp dişçiye gidin lütfen size de bebeğe de yazıktır

Merhaba bi çare buldunuz mu acaba? Ben de 16. Haftadayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ne yapsam bilemedim. Diş dolgum kırıldı çok ağrıyor
Aynisini yasadim, 3 aylik gebeligi tamamladigim.icin doktorum lokal anesteziyle tedavi olabilecegimi soyledi. Kanal tedavisi oldum 3 seans gittim geldim. Aksatmayin, cunku dis alttan curumeye basladigi icin ustteki dolguyu atiyor, ertelerseniz daha zorlu bir surec olur 😑 gecmis olsun.

Karanfili denedim fazla işe yarasada sızlama hafifliyor burda eczaneden garagara aldım onu çalışıyorum uyuşturuyor anca öyle geçe uyuyabiliyirim eczacı gargarayi yutmadigin sürece sorun olmaz dedi

Back