MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #1 Arkadaşlar 3.5 aylık gebeyim ve vücudum birden şişti şişkinlik için ılık suya limon salatalık atıp tüketsem zararı olur mu ödem atmak için . Var mı yönteminiz bu dokunmaz zararsız dediğiniz detoks suyu
Arkadaşlar 3.5 aylık gebeyim ve vücudum birden şişti şişkinlik için ılık suya limon salatalık atıp tüketsem zararı olur mu ödem atmak için . Var mı yönteminiz bu dokunmaz zararsız dediğiniz detoks suyu
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.312 1 64.654 548 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #2 Yalnızca su içerek tuzu azaltarak da ödem atarsınız. Doktora danışmadan bu tarz şeyler tüketmeyin.
Vizeci06 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2019 5.376 8.903 198 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #3 Limon birde tansiyon düşürür denemeyin bence böyle şeyler günlük en az 2 lt su tuzda uzak durun gider ödemler
Limon birde tansiyon düşürür denemeyin bence böyle şeyler günlük en az 2 lt su tuzda uzak durun gider ödemler
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #4 pamuk musun nesin .!.: Yalnızca su içerek tuzu azaltarak da ödem atarsınız. Doktora danışmadan bu tarz şeyler tüketmeyin. Genişletmek için tıkla... Haklısınız kafama göre yapmayim doktoruma danışim önce
pamuk musun nesin .!.: Yalnızca su içerek tuzu azaltarak da ödem atarsınız. Doktora danışmadan bu tarz şeyler tüketmeyin. Genişletmek için tıkla... Haklısınız kafama göre yapmayim doktoruma danışim önce
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #5 Vizeci06 .!.: Limon birde tansiyon düşürür denemeyin bence böyle şeyler günlük en az 2 lt su tuzda uzak durun gider ödemler Genişletmek için tıkla... Suyu az tüketiyorum , eriği tuzlu yiyorum galiba o yüzden şiştim dediğiniz gibi yapacam bide hafif egzersizle yürüyüş yapcam inşallah ödem atarım
Vizeci06 .!.: Limon birde tansiyon düşürür denemeyin bence böyle şeyler günlük en az 2 lt su tuzda uzak durun gider ödemler Genişletmek için tıkla... Suyu az tüketiyorum , eriği tuzlu yiyorum galiba o yüzden şiştim dediğiniz gibi yapacam bide hafif egzersizle yürüyüş yapcam inşallah ödem atarım