Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizde yada bebeginizde sıkıntı oldu mu??ben kullandım
Benimde gebelik kayıplarım var.Banada 3 ay dedi ama okuduklarım korkuttu beni.3 ayda 10 kilo alan bebeği yarık damak ve dudak olan korktum bendeHayır, sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebeğim şu an 4 aylık. Daha önce gebelik kaybım olduğu için ve genetik mutasyonlar nedeniyle perinatolog takibinde ilerledim. Deltacortrili de perinatolog verdi, 12 hafta kullandım sonra aşamalı olarak kesti.
Ben doktorumu çok araştırıp gittim, güvendim ve kullandım.Benimde gebelik kayıplarım var.Banada 3 ay dedi ama okuduklarım korkuttu beni.3 ayda 10 kilo alan bebeği yarık damak ve dudak olan korktum bende
Çok üzüldüm kayıplarına, inşallah bu kez sağlıkla doğar bebeğin. Ben de sabah akşam 6000 iğne kullandım, 3 ay deltakortril kullandım, ayrıca günde 3 progestan fitil. tsh yükseldi eutrox kullandım doğuma kadar.... Kolay bir süreç diyemem, endişe doluyor insan, yaşadığı kayıpları da düşününce çok iyi anlıyorum seni. Ama tedavin düzenlenmiş, inşallah her şey yolunda gidecek ve bebeğini kucaklayacaksınBende 17 haftalik ölü dogum ve 7 haftalik dusuk var.Sabah aksam enox 6000 ve deltacortil başladı.Benimde kilo fazlam var.Õdem ve kilo yapar tuz ve seker yeme ilacı kullandığın sürece dedi
7.aya girdim sabah akşam yarim kullaniyorum sanirim doguma kadarda devam edecemGebelikte Deltacortil kullanan var mi?
Rabbim hayirla kucağınıza almayı nasip etsin7.aya girdim sabah akşam yarim kullaniyorum sanirim doguma kadarda devam edecem
Teşekkür ederim hayirla nasip olsun hepimize insallah. 2 dusugum var bir de tüp bebekRabbim hayirla kucağınıza almayı nasip etsinsizin sorununuz neydi ne için kullaniyorsunuz
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallahTeşekkür ederim hayirla nasip olsun hepimize insallah. 2 dusugum var bir de tüp bebek