• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Deltacortil kullanan var mi?

ben kullandım

Hayır, sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebeğim şu an 4 aylık. Daha önce gebelik kaybım olduğu için ve genetik mutasyonlar nedeniyle perinatolog takibinde ilerledim. Deltacortrili de perinatolog verdi, 12 hafta kullandım sonra aşamalı olarak kesti.

Hayır, sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebeğim şu an 4 aylık. Daha önce gebelik kaybım olduğu için ve genetik mutasyonlar nedeniyle perinatolog takibinde ilerledim. Deltacortrili de perinatolog verdi, 12 hafta kullandım sonra aşamalı olarak kesti.
Benimde gebelik kayıplarım var.Banada 3 ay dedi ama okuduklarım korkuttu beni.3 ayda 10 kilo alan bebeği yarık damak ve dudak olan korktum bende

Benimde gebelik kayıplarım var.Banada 3 ay dedi ama okuduklarım korkuttu beni.3 ayda 10 kilo alan bebeği yarık damak ve dudak olan korktum bende
Ben doktorumu çok araştırıp gittim, güvendim ve kullandım.
Tüm gebeliğim boyunca 11 kilo aldım ki pek sağlıklı beslenen biri değilim maalesef gebelik öncesi de fazla kilom vardı o yüzden hazır gıda almamaya dikkat ettim sadece. Bebeğimde bir sorun yok çok şükür. Size ne için önerdi dr, benim kan pıhtılaşmam ve ek olarak antifosfolipid sendromum vardı, ve lupus aka yüksekti.

Bende 17 haftalik ölü dogum ve 7 haftalik dusuk var.Sabah aksam enox 6000 ve deltacortil başladı.Benimde kilo fazlam var.Õdem ve kilo yapar tuz ve seker yeme ilacı kullandığın sürece dedi

Bende 17 haftalik ölü dogum ve 7 haftalik dusuk var.Sabah aksam enox 6000 ve deltacortil başladı.Benimde kilo fazlam var.Õdem ve kilo yapar tuz ve seker yeme ilacı kullandığın sürece dedi
Çok üzüldüm kayıplarına, inşallah bu kez sağlıkla doğar bebeğin. Ben de sabah akşam 6000 iğne kullandım, 3 ay deltakortril kullandım, ayrıca günde 3 progestan fitil. tsh yükseldi eutrox kullandım doğuma kadar.... Kolay bir süreç diyemem, endişe doluyor insan, yaşadığı kayıpları da düşününce çok iyi anlıyorum seni. Ama tedavin düzenlenmiş, inşallah her şey yolunda gidecek ve bebeğini kucaklayacaksın :KK200:
Dr unu araştırdıysan güveniyorsan evham yapmamaya çalışmanı tavsiye edebilirim. için rahat değilse yolun başındayken güveneceğin bir dr bul derim. yalnız deltacortril başlamak her dr un yapacağı iş değil, sanırım bu durumlarda tecrübesi var doktorunun.

Allah razı olsun içimi ferahlattiniz gece gece🥰doktorumdan memnunun çok şükür değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.Ama kafami kurcaladı durdu internetten de okuyunca iyice korktum.Surec çok zor öyle böyle.degil bu.sefer sona ulaşırız insallah.Cevaplariniz için çok teşekkür ederim.Bebeginizide güle güle büyütün iyi.geceler🥰

Allah razı olsun içimi ferahlattiniz gece gece🥰doktorumdan memnunun çok şükür değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.Ama kafami kurcaladı durdu internetten de okuyunca iyice korktum.Surec çok zor öyle böyle.degil bu.sefer sona ulaşırız insallah.Cevaplariniz için çok teşekkür ederim.Bebeginizide güle güle büyütün iyi.geceler🥰

Back
X