Gebelikte dayanılmaz rahim, kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı?
35 haftalık hamileyim kasıklar, rahim bölgesi ve bacaklarımda dayanılmaz ağrılarım var. bazen yürüyemiyorum bile. dr magnezyum al geçer dedi. geçmiyor. buna benzer sorunlar yaşayan var mı?
Vallahi utandığım için hiçbir kontrolde doktoruma söyleyemedim ama ben rahim ağrısından ölüyorum evhanımıyım öyle ağır birşey yapıp kendimi de yormuyorum sol tarafta sürekli bacağımla rahmin birleştîği yerde sanki bîr bıçak sokulup orda kalmış oturup kalkarken veya sağdan sola dönerken ve hatta hiçbirşey yapmıyorken bile ağrıyor acıyor dayanamıyorum
hah aynen beni tarif etmişsin ama benim 25. haftadan sonra başladı ağrılar. kasıklarımda kemiklerimde deli bir ağrı vardı. yerimden kalkamıyordum ve aylarca topallayarak yürüdüm. ortopediye sevk edildim ama bir sorun bulunmadı. magnezyum eksikliği filan demediler bana. doğuma
Merhaba bende 30 haftalik hamileyim ve şuanda yataktan kalkamiyorum bu siyatalji diye bi rahatsizlikmis ayaga veya kola vuruyormus benimki ayaga vurdu resmen yuruyemiyorum doktor hamilelikten sonra gececegini yada bir muddet daha devam edebilecegini soyledi tedavisi maleseff yok yaklasik 2 ayim var nasil dayanicam bilmiyorum kalkip tuvalete bile gidemiyorum allah herkeze yardimci olsunyardımcı olurmusunuz bana acıll
Tamda bendeki agri kontrolume bi haftadan fazla var korkmya basladim acile mi basvurmaliyim acaba diyeVallahi utandığım için hiçbir kontrolde doktoruma söyleyemedim ama ben rahim ağrısından ölüyorum evhanımıyım öyle ağır birşey yapıp kendimi de yormuyorum sol tarafta sürekli bacağımla rahmin birleştîği yerde sanki bîr bıçak sokulup orda kalmış oturup kalkarken veya sağdan sola dönerken ve hatta hiçbirşey yapmıyorken bile ağrıyor acıyor dayanamıyorum
Canım bendeki ağrı geçmedi öyle öyle doğum yaptım çok dayanılmaz diyorsan git tabiiTamda bendeki agri kontrolume bi haftadan fazla var korkmya basladim acile mi basvurmaliyim acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?