Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben hamile kalmadan önce kullanıyordum şuan 11 haftalık oldum hala kullanıyorum6 haftalık gebeyim doktorum d vitaminim düşük diye d vitaminini şu anda verdi genelde 12 haftadan sonra veriliyormuş o yuzden sormak istedim kullanan var mi ?
Evet ben hamile kalmadan önce kullanıyordum şuan 11 haftalık oldum hala kullanıyorum
İçiniz rahat etsinAnladim tesekkur ederim bir emin olmak istedim gebelik çok erken diye :
bende sizin gibiyim sürekli bir korku telaş oluyor sizi anlıyorumAnladim tesekkur ederim bir emin olmak istedim gebelik çok erken diye :)
Benimde düşük cikti o yuzden sanirim erkenden verdi b12 de düşüktü benexol b12 verdi onunda prospektüsunde gebelikte kullanmama gibi yaziyordu ama mecbur dusuk diye verdi sanirimgebe kalmadan önce düsüklük sebebiyle 3 ay kullanmıştım. ilk gebe kaldığımda da değerlerim iy olduğu için vermedi. ama eksiklik durumunda veriliyor. bana bir daha 23.haftada başlandı d vitamini. 30+3teyim hala devam
Benimde düşük cikti o yuzden sanirim erkenden verdi b12 de düşüktü benexol b12 verdi onunda prospektüsunde gebelikte kullanmama gibi yaziyordu ama mecbur dusuk diye verdi sanirim
Tesekkur ederim insan ilk çocuk olunca bilmiyor:)İçiniz rahat etsin
bende sizin gibiyim sürekli bir korku telaş oluyor sizi anlıyorum
Aynen öyle gerçektenTesekkur ederim insan ilk çocuk olunca bilmiyor:)
Aşkım bilmiyor da doktor neden gereksiz bir şeyi çok erkenden versin kiTesekkur ederim insan ilk çocuk olunca bilmiyor:)
Öyle de işte insan bir şüphe ediyor:)Aşkım bilmiyor da doktor neden gereksiz bir şeyi çok erkenden versin ki