• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE CRP YÜKSEKLİĞİ??

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
SLM KIZLAR 30 HAFTALIK GEBEYİM CRP 24 VE SUYUM GELİYORDU AZAR AZAR ŞİMDİ KESİLDİ KÜÇÜK Bİ DELİK AÇILMIŞ OLABİLİR İLTİHAP BEBEĞE GEÇEBİLİR DEDİ DOKTOR.YATIŞ VERMEM LAZIM SANA DEDİ.BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ?AKLIM ÇOK KARIŞIK

Hay allah çok geçmiş olsun. Hiç duymadım böyle bir şey, bi araştıralım hep beraber de yazalım sana

QUOTE="harbikiz42, post: 37327511, member: 516103"]çok teşekkür ederim bende şaşkınım ne yapcağımı bilemiyorum.antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğe zarar olmaz :KK43:[/QUOTE]
Canım ne oldu crp sonuçların bebisin nasıl benim de crp degerim yüksek çıktı 11.8 birde bende keseden sızıntı şüphesi var eğer öyleyse daha sıkıntı sen nasıl atlattin neden dolayı old. Öğrendin mi? ?

SLM KIZLAR 30 HAFTALIK GEBEYİM CRP 24 VE SUYUM GELİYORDU AZAR AZAR ŞİMDİ KESİLDİ KÜÇÜK Bİ DELİK AÇILMIŞ OLABİLİR İLTİHAP BEBEĞE GEÇEBİLİR DEDİ DOKTOR.YATIŞ VERMEM LAZIM SANA DEDİ.BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELEN VAR MI ?AKLIM ÇOK KARIŞIK
Ayni seyi ben de yasiyorum canim. Crp 11 cikiyo.cok az suyum geldi kesildi.Ama ben daha 23. Haftamdayim. 3gundur yatiyorum hastanede. Antibiyotik tedavisi goruyorum. erken dogum filan yapmadin insallah. Beni bilgilendirirsen sevinirim canim. :cry:

Back