• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte corasprin ve kanama

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
942
649
33
Kızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç

Kızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç
Çok geçmiş olsun canım bende ecopirin kullanıyorum kesenin etrafında kanama var doktorum bana bıraktırdı kan sulandırıcıyı başka bir doktora da danış

Teşekkür ederim canım dün gittiğim acildeki doktor bir problem yok dedi ama kafam karıştı Pazartesi’ye kadar kullanmayım o zaman

Tup bebek dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Yuzde yüz kanitlanmasa da kandaki pihtilasmam.kan sulandirici kullandım 9 ay hatta bama iyi geldi dr. Aptt pt ptt şeklinde degerlere bakip kanamaya yol acar mi diye kontrol etti son aya kadar pihtilasmam normal sınır ların altina düşmedi.yoksa tahlillerde hep normal cikar hamile yada değilken disardan ek bisey gibi duruyor.ozel bir dr tahlillerini istesin baglanti var mi diye ona göre bırak..benim yoktu ama 2 embriyodan biri tutunca tutmayan yuzunden ilk haftalar kanama gecirdim prognex 50 mg vurundum bi kac hafta sonra kesildi

Tup bebek dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Yuzde yüz kanitlanmasa da kandaki pihtilasmam.kan sulandirici kullandım 9 ay hatta bama iyi geldi dr. Aptt pt ptt şeklinde degerlere bakip kanamaya yol acar mi diye kontrol etti son aya kadar pihtilasmam normal sınır ların altina düşmedi.yoksa tahlillerde hep normal cikar hamile yada değilken disardan ek bisey gibi duruyor.ozel bir dr tahlillerini istesin baglanti var mi diye ona göre bırak..benim yoktu ama 2 embriyodan biri tutunca tutmayan yuzunden ilk haftalar kanama gecirdim prognex 50 mg vurundum bi kac hafta sonra kesildi
Benimde tüp bebek 2embriyo transfer edildi 1tanesi tuttu ama kan pıhtılaşma problemim yoktu düşüğüm falan olmadı (inşallah hiç olmaz ) ilk gebeliğim doktorumu aradım devam et dedi ama sanki normal birşey için aramışım gibi tavır yaptı tekrar arayamıyorum da kafam karışık şuan bişey yok 2-3saattir kahverengi jelde yok bugün içmeyim yarın içeyim bari

Benimde tüp bebek 2embriyo transfer edildi 1tanesi tuttu ama kan pıhtılaşma problemim yoktu düşüğüm falan olmadı (inşallah hiç olmaz ) ilk gebeliğim doktorumu aradım devam et dedi ama sanki normal birşey için aramışım gibi tavır yaptı tekrar arayamıyorum da kafam karışık şuan bişey yok 2-3saattir kahverengi jelde yok bugün içmeyim yarın içeyim bari
başka bir ozel dr a .kanama alanını belirlet. Kanamaya karsi pruloton prognex gibi igneler verirler sanirim bol bol dinlen benim bile bir hafta da geçti bol guzel kahvalti ve haşlanmış yumurta ye

başka bir ozel dr a .kanama alanını belirlet. Kanamaya karsi pruloton prognex gibi igneler verirler sanirim bol bol dinlen benim bile bir hafta da geçti bol guzel kahvalti ve haşlanmış yumurta ye
Canım hamileliğimin başımdan beri proluton iğne kullanıyorum canım pazartesi farklı bir doktora gideceğim ALLAH izin ederse

Canım hamileliğimin başımdan beri proluton iğne kullanıyorum canım pazartesi farklı bir doktora gideceğim ALLAH izin ederse
Hem igne hemde corasprin mi kullanıyorsunuz?
Kız kardeşimde aynı durumu yaşadı.Rahim içinde kanama vardı.Kız kardeşim, corasprin içmedi.Ama igneyi kullanmaya devam etmişti.

Bana da kan sulandiriciyi bilmelerine rağmen coraspin yazan oldu içmedim.içenlerin çoğunun pihtilasmasi tahlillerle kanıtlanmış ileri derecede.bana pruloton tutunma saglanana kadar verilmişti

Hem igne hemde corasprin mi kullanıyorsunuz?
Kız kardeşimde aynı durumu yaşadı.Rahim içinde kanama vardı.Kız kardeşim, corasprin içmedi.Ama igneyi kullanmaya devam etmişti.
Evet canım oksapar ve coraspirin kullanıyorum bende şuan için aspirini kestim pazartesi doktora gideceğim

Kanaman çok mu ? Yoksa lekelenme tarzında mı ?

İlk başta leke şekilde silince geldi öyle çok değildi şimdi de crinone jel kullanıyorum o geliyor günde 2defa falan silince ağrım falan olmadı şükür
Bnmde ilk öyle basladı maalesef. Sadece silince peçeteye geliyordu. Snra degerim düştükçe kanamam arttı ve pıhtılıydı. :(

Progesteron içinmiş canım kaç haftalıktı senin genelde netten baktımda herkesin başına gelmiş kanama yakın arkadaşım var o 3ay önde bende aynı haftalarda bende de oldu demiştim korkma falan dedi biraz rahatladım
Ya lekelenme olması normal tutunma aşamasnda oldugu için. Ama artmamasına dikkat et. Uzan kalkma çok ayaga. Bnm 2 haftalıktı. Ögrendikten 3 4 gun snra düşük oldu :KK43:

Şuan için pek bişeyim yok ağrın var mıydı peki doktora gitmiş miydin ben kanama olunca gittim bebek sağlıklı korkma dedi
Bnmde hiç agrım olmadı. Sadece ilk lekelenme basladıgında çok hafif bir agrı hissetim. 2 gun snra kan verdim 49dan 65 e çıkmıstı dr dedi bu degerin suan 100lerde olması lazm. Büyük ihtimalle kimyasal düşük olur korkma dedi. Oyle gitti

Bnmde hiç agrım olmadı. Sadece ilk lekelenme basladıgında çok hafif bir agrı hissetim. 2 gun snra kan verdim 49dan 65 e çıkmıstı dr dedi bu degerin suan 100lerde olması lazm. Büyük ihtimalle kimyasal düşük olur korkma dedi. Oyle gitti
Anladım canım benim 11inci haftam kimyalsal en başta düşüyor inşallah bişey olmaz en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede sağlıklı gebelikler nasip eder :)

Back