Gebelikte coraspin

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Merhaba kızlar ben 3 ay önce bir düşük yasadım o gebelıgımde kese yanında bır kanama alanı vardı ama sebeb bu mu tam bellı degıl dedı doktor pıhtılaşma olup olmadıgını BIlmıyoruz ama doktorum ikinci gebelıkte coraspin baslarız tedbır amaclı dedı ben adete 4 gun kala öğrendım hamılelıgı degerım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı bu sefer 1 gun sonra adet gunum daha kese bellı degıl ama ben Coraspine şimdi başlamalı mıyım

Henüz gebeliğiniz cok yeni
Allah muhafaza düşük vs olursa kan kaybınız fazla olur coraspin kullanırsanız
Doktorunuza danısmadan baslamayın derim

Henüz gebeliğiniz cok yeni
Allah muhafaza düşük vs olursa kan kaybınız fazla olur coraspin kullanırsanız
Doktorunuza danısmadan baslamayın derim
Anladım canım tmm beklerım

Doltorunuzu dnleyin ben de coraspirine gebelkten once baslamıstkm uc duusk vardı bendede devam eddm gebelk boyunca hep

Doltorunuzu dnleyin ben de coraspirine gebelkten once baslamıstkm uc duusk vardı bendede devam eddm gebelk boyunca hep
Doktorum kullanabilirsin dedı ama bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz tedbır amaclı kullancam

Şuan sizinle aynı durumdayım 3 gündür doktor tavsiyesi ile kullanıyorum ama benimde kafam allak bulllak sizde bi gelişme varmı acaba ?

Beb Benimde bi dusugum oldu doktor ikincide corasprin basladi fakat kese gorundukten sonra. Kese gorunene kadar kanda takip etti. Bencede kendi basina hareket etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…