Merhaba bende geçirdim çocuğum şuan hasta gözlerinde ve böbreklerinden sikinti varAnneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Ben 6 haftalık hamileykenIgg lerin pozitif çıkması istenilen bir durum zaten endişe etmeyin sıkıntınız yok
daha önce geçirip geçirmediğinizi cmv igg testi ile öğrenebilirsiniz.Geçmiş olsun. Zaten gebe kalmadan önce geçirildi ise ve gebelikte tekrar geçiriliyor ise bebeğe geçme ihtimali yüzde 1. Ama ben gebe kalmadan önce geçirdim mi geçirmedim mi bilmiyorum e nabıza bakıyorum çıkmıyor.
Merhaba ,benim yegenim gecirdi gebelikte cok stres yapti doktor da baya korktmustu onu ama cok sukur gayet saglik bir oglu olduAnneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Öncelikle çok geçmiş olsun yine senin doktorun söylemiş benim doktorum hiç soylemedi bana ben doğumdan sonra e nabız dan bakıyorum cmv igg yüksekliği varmış . Kızım 5.5 aylık şuan cmv tedavisi görüyor 40 gün yoğun bakımda yattı enfeksiyon dan kaynaklı beyin kanaması miğde kanaması havale geçirdi karaciğer ve dalak büyümesi var akciğer den kistlik fibrozis var dediler kalp delik dediler enzimler yüksek PLT düşük ilik kanı düşük herşey vardı proflar fazla yaşamaz dediler (bu arada ben 40 gün sonra ilk teması kurdum bebeğimle) sonrasında lohusayim yaram var sezaryen olarak acil aldılar üzüntüden sütüm kesildi bunlar olan şeyler alın götürün evinde ölsün dediler bize bu yaşamaz yasada hem sizi hemde kendini süründürür dediler doktorlar en acı verici kelimelerini kullandılar bize kahroldum ama umudumu kesmedim sonra tanidik tanımadık kim varsa kızım için dua etmeye başladılar hani derler de dualarla büyüsün ben kızım dualarla nefes alıyor çok şükür her haline şükürler olsun sonrarinda gastro doktoru tanı koydu tanısı yoktur cmv dediler cmv nin verdigi bütün komplikasyonlar vardi karnımdayken de el kol haftaları tutmuyordu bağırsak da parıltı vardı beyin son zamanda Su oranı yükseliyordu sonra 25 gün kadar bir daha yattı biyopsi oldu şuan cmv idrar da 775 kanda 3 milyon kaldi idrarda 11 milyon küsur bin vardı kanda da 532 milyon küsur bin vardı karaciğer normale döndü 6 aylık tedaviden üç ay kaldı üç ayın sonunda dalak ve ilik tedavisine basliycaz cmv den etkili kulak duymuyor ama o da zamanlar açılabilir dediler evet bir buçuk ay geriden geliyor ama olsun sağlığı yerinde olsun diğer ayındaki bebekelre yetişir korkma Allah a sığın dua et çünkü lanet birşey aşısı bile yok tedavisi yok antibiyotik var sadece ömrü boyunca vücudun da taşımak zorunda kalacak ama olsun nefes alıyor ya gülüyor konuşuyor dikkati çok iyi el kol hareketleri süper duymuyor belki ama algılıyor şuan anlıyor korkma Allah'a siginin dua edin bol bol..Anneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Busra Hanim lutfen yardım edin. Ayni durum bende de var. Neler yasadiniz? Ne yaptiniz? Aglamaktan maf oldum. Hicbir yere sigamiyorum.Anneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Şuan bebeğinizin durumu nasıl acaba bende hamileyim 13 haftalık ve şuan geçiriyorum enfeksiyonu takip istediler sadece başka da birşey demedi doktor korkuyorum açıkçasıSizi üzmek istemem ama 6 haftalık çok erkenmiş gebeliğiniz bende hamilelikte cmv enfeksiyonu geçirdim 32. Haftaya kadar bebeğimin gelişimi herşeyi normaldi 32 haftadan sonra gelişimi durdu 37.haftada 32 Haftalık doğum yaptım doğduğunda hiçbir sıkntmız olmadı sarılık bile geçirmedi 3 aylıkken ateşledi hastaneye yattık zatürre dediler sebebini araştrdılar cmv pozitif çıktı şuan 7 aylık ama gelişimi geri başını bile tam tutamıyor cmv enfeksiyonu beyini karaciğeri akciğeri etkilemiş zor dönemden geçiyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olucak onuda bilmiyorum rabbim kucagına almayı nasip etsin
Durumunuz nasıl acaba bi sıkıntı oldu mu bebeğinizde sizdeBusra Hanim lutfen yardım edin. Ayni durum bende de var. Neler yasadiniz? Ne yaptiniz? Aglamaktan maf oldum. Hicbir yere sigamiyorum.
Aynı test ve aynı sonuç çıktı lütfen yardım edin ne yapmam lazimAnneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
7 haftalık gebeyim siz gebeliği sonlandırdıniz miAnneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Suan ben 6 haftalil ve ayni durumdayim bebegin ne durumda canim bende endise ediyorumAnneler anne adayları lütfen bana yardım edin düşünmekten internette aramaktan kafayı yiyeceğim. 6 haftalık gebeyim anti cmv ıgm ıgg testlerim pozitif çıktı. Avidite istendi o da düşük çıktı yani cmv enfeksiyonunu gebelikte geçiriyorum. Lütfen bana Bi akıl verin aynı durumda olup da sağlıklı bebeği olan var mı herkes engelli olur diyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Merhaba bebeğinizi saglıklı kucağınıza aldınızmıııBu değerlerden de kaynaklı olabilir ama sanmıyorum çünkü ıgg bağışıklık demek. Bağışıklığğınız da baya yüksekmiş. Başınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?