Gebelikte cinsel isteksizlik

serfhkor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
25
-1
1
22
Bi tek benmi yaşıyorum bunu hamile olduğumdan beri ilişkiye girmek istemiyorum napcam ben cinsel hayatım bitti resmen 2.5 aylk hamileyim eşim istiyor ben reddediyorum bikeree yapim dedim resmen kupkuru oram bu bölemi devam edicek

Bi tek benmi yaşıyorum bunu hamile olduğumdan beri ilişkiye girmek istemiyorum napcam ben cinsel hayatım bitti resmen 2.5 aylk hamileyim eşim istiyor ben reddediyorum bikeree yapim dedim resmen kupkuru oram bu bölemi devam edicek
Kayganlaştırıcı kullanın madem.
Ben aksine çok yükselmiştim hamileyken ama eşim istemiyordu bebek oradayken yapamıyorum kendimi veremiyorum diyordu yani kişiden kişiye değişiyor demek ki

Ben de gebe kaldıktan sonra cinselliği bırakanlardanım ama bizim sebeplerimiz vardı ve iki taraflı bir bırakma söz konusu. Zaten 2 defa histeroskopi ameliyatı olmuştum ve gebe kaldığımda aslında korunuyorduk rahmimdeki yaralar iyileşsin diye. Korunurken hamile kaldım ve doktor ilişkiye şimdilik ara verin, rahmin daha iyileşmeden hamile kalmışsın, bebeğin tutunmasına zarar verebilir dedi. Sonra da zaten rahim ağzı kısalığım olduğu için doktor yine sıkıntı olur dedi. Eşim de ben de 3 yıl bebek için uğraşıyorduk zaten, ne o bana ve bebeğime kıyabildi ne de ben yavruma en ufak bir zarar gelmesi ihtimaline dayanabildim. İkimizde karşılıklı saygı ve sevgiyle sabrettik

Bende de isteksizlik oldu. Özellikle ilk aylar zaten hormonlara alışma, yorgunluk, bulantı derken isteksizlik oluyor. İkinci trimester daha elverişli ama benim canım istemedi açıkçası sonra erken doğum riskim çıktı ve doktor yasakladı. Şimdi 37 haftalık hamileyim, yapmaya yapmaya isteğim kalmadı galiba. Gebelikte toplasan 4-5 kere anca olmuştur.

Benim de hevesim yok içimde o istek hiç yok aylardır,ama eşimle vakit geçirmeye onun için yapıyoruz ben rahatsız olmuyorum bu durumdan )

2. Trimesterda kırışık şikayeti muhtemelen azalır ve isteğiniz geri gelir kalıcı bir durum değil eğer psikolojik olarak istemiyorsanız o ayrı, bazen bebeğime bir şey olur mu endişesi de isteksizlik yapabiliyor ancak sağlıklı bir gebelikse ve doktorunuz yasaklamadıysa cinsel ilişki doğuma hazırlıkta önemli bir yer tutuyor benim doktorum kuruluk için kayganlaştırıcı kullanın demişti

Benimde hiç istediğim yok. ilk hamileliğimde böyle değildi. Son haftalara kadar devam etmiştik. Şimdi hiç hevesim yok. Belki düzelir diye bekliyorum

Zamanla geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur yani huzursuzluk oluşturuyorsa. Siz değil o zaman eşinizi tatmin etmeye çalışın bir süre farklı şekilde

Merhaba hangi kayganlaştırıcıyı kullandınız acaba bende kullancamda onun için soruyorum kayganlaştırcı bebeğe zarar verirmi diye düşünüyorum

Off geçen bunu ben de düşündum. 3. Aydan sonra isteksizlik geçiyor diyorlardı ama benim hic gecmedi hem vücudumu rahat hareket ettirememekten göbeğim sıkışır eder diye düşününce kendimi veremiyorum falan. Eşim isteyince ayak uydurmaya çalışıyorum ama bana kalsa doğurup vücudu toplayana kadar yapmasam olur istek olmayinca kuruluk olmasi da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…