• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Cinsel Isteksizlik Yasayan Varmi ?

elif_sena

gobusume mutluluk kondu ..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.578
42
158
40
Arkadaslar biliyorum mahrem bu konu ama insan cevresindekilerle pekde rahat konusamiyor ..
bu benim 2. gebeligim ilk bebegim iki yasinda .. suan ilk trimest bitti yani 4. aydayim ve asiri isteksizim ..
ilk gebeligimde hersey cok normaldi son haftaya kadar guzel gecmisti .. bu bebisimde ilk 3 ay esimin kokusundan bile tiksindim .. gerci su bile kokuyordu icemiyordum ..simdi rahatim Allaha sukur bulantilar bitti ama kendimimenopoza girmis 70 yasinde neneler gibi hissediyorum ..
esim yaklasicak diye odum kopuyor .. esim bu konuda anlayislidir ama oda farkindayim kendini benim yuzumden kotu hissediyor ..
neden boyle bilgisi olan varmi .. acaba hormonlardanmi ilk gebeligimde hep istekli olan bendim .. zaten dogumdan sonra uzun bi sure insan kendini toparlayamiyor .. ilk dogumumda nerdeyse bi iki uc ay uzak kalmistik .. simdi ise gebelikten basladi bu uzaklik ..
10 senelik evliyiz mukemmel bi iliskimiz var esimide cok seviyorum ve eminimki cok seviliyorum ama bu isteksizlik beni mahvetti .. kendimi cok kotu ve yetersiz hissediyorum ..

eşinin kokusundan bile tiksindiğini hissetmen bence kötü bişi :50:
öyle düşünme..
bnde bugün 29.haftama girdim ve son verdk.
dr.um 28.haftadan sonra yasaklamıştı.
ama bnde senin gibi ilk 3 ay çok çektm,hayal meyal hatırlamıyorum pek o dönemde nasıldı cinsel durumumuz.
fakat 2. 3 aylk dönemde süperdi ama tabi yer yer isteksizliğim oluyordu.bazende felaket istekli oluyordum..
bnce bu kadar kafana takma..oluruna bırak :49:inan bana zaman herşeyn ilacı.

Bu tamamen hormonlarınla alakalı geçici bişey canım,hem 2.gebeliğinmiş bu gebeliğinde vücudundaki hormonlar daha farklı çalışıyor olabilir.

Ben 35.haftamdayım çok şükür hiç yaşamadım hala devam hatta hormonlarım tavan yapmış vaziyette..:))

Bu tamamen hormonlarınla alakalı geçici bişey canım,hem 2.gebeliğinmiş bu gebeliğinde vücudundaki hormonlar daha farklı çalışıyor olabilir.

Ben 35.haftamdayım çok şükür hiç yaşamadım hala devam hatta hormonlarım tavan yapmış vaziyette..:))

bencede canım geçici bir durum ilk 3 ay isteksizlik olabilir hem her hamilelik birbirinden farklı olabilir ben 35 haftalık hamileyim hiç böyle bir derdim olmadı :) tam tersi ben yaklaşacağım diye eşim korkup kaçıyor hamileliğimin ilk gününden beri hormonlarım öyle coştu ki eşimi yakaladığım yerde...... demekki kiminde issteksizlik kiminde aşırı istek oluyor valla herşey kadınlara yaaa erkeklerin niye hiç derdi yok :) canım inş. şu 3 ayı geçir 2.trimesterde herşey normalleşecek...

tesekkur ederim kizlar umarim bir an once gecer
bende ilkinde asiri istekliydim 9 ay boyunca kendime hayert ediyordum
simdide tam tersi .. insallah saglikla saglicakla evlatlarimiza kavusalimda tek derdimiz bu olsun diyelim ;) ..

Benimde hormonlarım tavan yapmış durumda:1: ilk dört ay bulantılarım yüzünden eşim yanımda bile yatsın istemiyordum oğlumu bile öpemiyordum o derecece tiksinmelerim olmuştu cinsellik aklımdan bile geçmiyordu herşeyden tiksinmiştim berbat bir durum dört ay bittikten sonra eşimin yanından ayrılmaz oldum sürekli yapışıyorum şimdi adama yazık korkuyor bişi olacak diye ama artık doktorum cinselliğe veda edin bir süre erken doğum riskin var yasaklıyorum dedi yıkıldım resmen:5:

bence yaşadıkların gayet normal.hem bence hamilelik anne ve bebek arasında çok özel bir bağ cinsel ilişki ne bileyim karnında bebeğin varken hoş gelmiyor bana.tabı bu benım fikrim.

elif sena cım aynı dertten muzdaribim benim de ilk gebeliğimde çok güzeldi herşey normaldende güzeldi doğumdan sonra iki ay uzak kalmıştık sezaryen olduğu için deli gibi özlemiştim şimdi eşimin öpmesine bile tahammül edemiyorum kendime kızıp duruyorum ama değişen bişey olmuyo inşallah bu haller geçer şu bi kaç ay içinde tam tersi olur :1::1::23::23: kendim için de senin için de umut ediyorum:)

elif sena cım aynı dertten muzdaribim benim de ilk gebeliğimde çok güzeldi herşey normaldende güzeldi doğumdan sonra iki ay uzak kalmıştık sezaryen olduğu için deli gibi özlemiştim şimdi eşimin öpmesine bile tahammül edemiyorum kendime kızıp duruyorum ama değişen bişey olmuyo inşallah bu haller geçer şu bi kaç ay içinde tam tersi olur :1::1::23::23: kendim için de senin için de umut ediyorum:)

ay beni cok iyi anliyorsundur canim
allahtan esim anlayisli ama yinede sorun oluyor .. ayni bende kendi kendime cok kiziyorum ama bende halen degisen bisey yok :(

Arkadaslar biliyorum mahrem bu konu ama insan cevresindekilerle pekde rahat konusamiyor ..
bu benim 2. gebeligim ilk bebegim iki yasinda .. suan ilk trimest bitti yani 4. aydayim ve asiri isteksizim ..
ilk gebeligimde hersey cok normaldi son haftaya kadar guzel gecmisti .. bu bebisimde ilk 3 ay esimin kokusundan bile tiksindim .. gerci su bile kokuyordu icemiyordum ..simdi rahatim Allaha sukur bulantilar bitti ama kendimimenopoza girmis 70 yasinde neneler gibi hissediyorum ..
esim yaklasicak diye odum kopuyor .. esim bu konuda anlayislidir ama oda farkindayim kendini benim yuzumden kotu hissediyor ..
neden boyle bilgisi olan varmi .. acaba hormonlardanmi ilk gebeligimde hep istekli olan bendim .. zaten dogumdan sonra uzun bi sure insan kendini toparlayamiyor .. ilk dogumumda nerdeyse bi iki uc ay uzak kalmistik .. simdi ise gebelikten basladi bu uzaklik ..
10 senelik evliyiz mukemmel bi iliskimiz var esimide cok seviyorum ve eminimki cok seviliyorum ama bu isteksizlik beni mahvetti .. kendimi cok kotu ve yetersiz hissediyorum ..

benimle aynı durumda olan var mı diye bakınırken gördüm.benimde ikinci gebeliğim oğlumda 9 ay hiçbir değişiklik olmadan geçti hamileliğim.artıları bile olmuştu:1::1::1: kızımda 4.ayı bitirdik kokuya karşı çok hassaslaştım yorgunluğum çok fazla sanki unumu elemiş eleğimi asmışım :25: garip bi hallerdeyim... doğum sonrası da herşey güzeldi ilkinde.ama bu sefer bende hiç istek yok.galiba bu da hamileliğin getirisi bi durum ama ben başka yaşamıştım ilkinde şimdi bi gariplik var diyorum kendime.sanırım beklemekten başka çare yok :43:

Back
X