• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte cinsel iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar 5 haftalik gebeyim esimle iliskiye girdim acaba dusuk riskim olusmusmudur cok korkuyorum :(((

Doktorunuz yasaklamadıysa sakıncası yok. Sadece eşinizin korunduğuna emin olun, sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş.

Doktorunuz yasaklamadıysa sakıncası yok. Sadece eşinizin korunduğuna emin olun, sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş.
Icime bosalmadi kanamam agrimda yok hafif kasik agrisi vr o zaten hep var yeni oldugu icin ilk kntrolume pazartesi gdicem

Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doğuma 1 ay kalaya kadar bile izin veriyorlar cinselliğe. Sıkıntı yapmayın kendinize derim ben. Asıl stres iyi gelmiyor anne adaylarına. Hamilelik iyi gidiyorsa eşinizle sağlıklı cinsel hayatınızı sürdürebilirsiniz ki hamile kalmak sek...se veda etmek demek değil.

Icime bosalmadi kanamam agrimda yok hafif kasik agrisi vr o zaten hep var yeni oldugu icin ilk kntrolume pazartesi gdicem
Muayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.

Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doğuma 1 ay kalaya kadar bile izin veriyorlar cinselliğe. Sıkıntı yapmayın kendinize derim ben. Asıl stres iyi gelmiyor anne adaylarına. Hamilelik iyi gidiyorsa eşinizle sağlıklı cinsel hayatınızı sürdürebilirsiniz ki hamile kalmak sek...se veda etmek demek değil.
Pazartesi gtcm kntrole suanlik bi sorunum yok

Muayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.
Teskkur ederim

senden duydum bunu da. ılıskı de zevk almak rahım kaslarını etkıler ılıskı tumden etkıler .. ama spermın oyle bı yetenegı yok dıye bılıyorum

senden duydum bunu da. ılıskı de zevk almak rahım kaslarını etkıler ılıskı tumden .. ama spermın oyle bı yetenegı yok dıye bılıyorum
Doktorum söyledi, birçok gebeye de bu şekilde söylenmiş. Korunmasız ilişki yaşamayın diyorlar.

Pazartesi gtcm kntrole suanlik bi sorunum yok
Doktorunuz sıkıntı görmezse düzenli cinsel hayatınıza dönebilirsiniz. Mesela ben ilk gebeliğimde son haftalara kadar düzenli cinsel birliktelik yaşıyordum kocamla. Ama 2. hamileliğim düşük riski altındaydı hep yasaklarla 🙅‍♀️ geçti. Sorunum yok iyiyim demişsiniz ptesi doktor yorumuyla rahatlar ona göre hareket edersiniz. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla sıhhatle kucaklayın yavrunuzu.

Back
X