Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doğuma 1 ay kalaya kadar bile izin veriyorlar cinselliğe. Sıkıntı yapmayın kendinize derim ben. Asıl stres iyi gelmiyor anne adaylarına. Hamilelik iyi gidiyorsa eşinizle sağlıklı cinsel hayatınızı sürdürebilirsiniz ki hamile kalmak sek...se veda etmek demek değil.
Muayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.
Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doğuma 1 ay kalaya kadar bile izin veriyorlar cinselliğe. Sıkıntı yapmayın kendinize derim ben. Asıl stres iyi gelmiyor anne adaylarına. Hamilelik iyi gidiyorsa eşinizle sağlıklı cinsel hayatınızı sürdürebilirsiniz ki hamile kalmak sek...se veda etmek demek değil.
Muayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.
Doktorunuz sıkıntı görmezse düzenli cinsel hayatınıza dönebilirsiniz. Mesela ben ilk gebeliğimde son haftalara kadar düzenli cinsel birliktelik yaşıyordum kocamla. Ama 2. hamileliğim düşük riski altındaydı hep yasaklarla geçti. Sorunum yok iyiyim demişsiniz ptesi doktor yorumuyla rahatlar ona göre hareket edersiniz. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla sıhhatle kucaklayın yavrunuzu.