Gebelikte cinsel ilişki sonrası ağrı

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4.927
6.666
Açıkçası uzun zamandır belki 10 12 haftadır olmuyordu.Doktorum bu konuda bir uyarıda bulunmadı 33 haftalıkken gittiğim kontrolde de ilişki konusunda bir şey demedi 34+3 günlüğüm dün gece ilişkiden sonra bele vuran bir karın ağrım başladı ama şiddetli değil düzenli de değil saatte 2 3 kere ağrı geliyor geçiyor endişe etmeli miyim ?

düzenli bir sancı şeklindeyse doğum başlıyor olabilir. ama endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. 35. haftadasınız 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

düzenli bir sancı şeklindeyse doğum başlıyor olabilir. ama endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. 35. haftadasınız 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yok düzenli değil arada geliyor geçiyor ayaktaysam geliyor ağrı özellikle oturunca hafifleyip sonra geçiyor 🙈çok teşekkür ederim siz de inşallah 🤗

Yok düzenli değil arada geliyor geçiyor ayaktaysam geliyor ağrı özellikle oturunca hafifleyip sonra geçiyor 🙈çok teşekkür ederim siz de inşallah 🤗
benim 20. haftamda ilişki sonrasında yırtık oluştu rahim ağzında 😞 çok çok üzmüştü bu durum. doktorum 32 den sonra olsa hiç önemli değil demişti. korkmayın.

Ayy çok geçmiş olsun peki serklaj mı oldunuz sonrasında ? 😓 Aslında doktorlar daha biz sormadan olabilir ya da olmamalı diye uyarması gerekiyor bizi bizler unutabiliyoruz muayene esnasında heyecandan

Ayy çok geçmiş olsun peki serklaj mı oldunuz sonrasında ? 😓 Aslında doktorlar daha biz sormadan olabilir ya da olmamalı diye uyarması gerekiyor bizi bizler unutabiliyoruz muayene esnasında heyecandan
çok şükür serklaj olmadan kapandı yırtık dinlenerek ve iğne destekleriyle.
şimdi bana ilişki önermiyor mesela 32 den sonra olabilir dedi.

bu arada prezervatifle ilişki öneriyor benim doktorum gebelikte enfeksiyon tehdidi oluşmasın diye
Evet gebeliğin başında bu konuda uyarmıştı doktor zaten kronik oldu artık idrar yolu enfeksiyonu her randevuda enfeksiyon için ilaç yazıyor

Açıkçası uzun zamandır belki 10 12 haftadır olmuyordu.Doktorum bu konuda bir uyarıda bulunmadı 33 haftalıkken gittiğim kontrolde de ilişki konusunda bir şey demedi 34+3 günlüğüm dün gece ilişkiden sonra bele vuran bir karın ağrım başladı ama şiddetli değil düzenli de değil saatte 2 3 kere ağrı geliyor geçiyor endişe etmeli miyim ?
Genelde İlk 3 ay ve son 3 ay ilişki riskli oluyor diye biliyorum
Agrınız devam ediyorsa doktorunuzu telefon ile arayıp söyleyın istersenız belki kontrol amaçlı ultrasonda bakmak isteyebılır

X