• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte cinsel hayat

nazenin1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
106
0
26
Ankara
kıslar gebelikte cinsel hayat nasıl
ben korkuyorum sakıncalı buluyorum ama doktor normal olduğunu düşünyor
szice
nedir
doğru olan

kıslar gebelikte cinsel hayat nasıl
ben korkuyorum sakıncalı buluyorum ama doktor normal olduğunu düşünyor
szice
nedir
doğru olan
valla tatlım 6 aydır bizde tık yok:1:yani korkuyoruz bize ilk aylar yasak koydu dr şimdi serbestmi deyilmi bilmiyoruz utancımızdan soramıyoruz dr:17:eşimle kara aldık doğuma kadar yok :45:saolsun eşimde çok anlayışlı zaten o benden daha çok korkuyor:1::1::1:

ama 9 ay beklemek yazık deil mi eşler için
eşim korkuyor ama ben yersiz olduğunu düşünyorum bzaen çünkü 9 ay dayanamaz insan sabır gerekttir:)

ben 11.haftamdayım haftada 1 gün belkide 2 gün yaşıyoruz :) dikkatli bi şekilde.Doktora soramadım eşimede sordum en fazla haftada 1 dedi dedim.öle devam ediyo şükür birşey yok şu ana kadar

ama 9 ay beklemek yazık deil mi eşler için
eşim korkuyor ama ben yersiz olduğunu düşünyorum bzaen çünkü 9 ay dayanamaz insan sabır gerekttir:)
sanırım bu sorunun muhatabi benim:1:canım ben 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım yani çok aradık o yüzden korkuyoruz insan dahada pipirikli oluyor normal yolla olsa korkmazdım heralde:16:

bende sordum doktora düşük tehlikesi yoksa
sıkıntı olmaz dedi şimdilik normal devam edebilirsinz dedi ama eşim korkuyo işte :))

Back