merhaba arkadaşlar cilt bakımına gitmeyi düşünüyorum ozonlu peelingli buharlı falan cildim çünkü çok kötü olmuş durumda siviceler ve renk koyulaşması var belli bölgelerde. 25 haftalıkta hamileyim acaba bu bakımın bebeğe bir zararı olur mu? gebelikte cilt bakımı yaptıran var mı? evde kedimin uyguladıgı maskeler temizleyiciler işe yaramadı sivilcelerim hala ar tavsiyesi olan? bebeğe zararı olmazsa randevumu aldım gidicem.. ama fikrim yok...
bi fikrim yok ama şu anki cilt bozukluğun muhtemelen hamilelikte değişen hormonlar yüzündendir canım, çok da dert etme. gelip geçici şeyler bunlar. tabi zararı yoksa sana da motive olur gitmen mutlaka.doktoruna danışmalısın tabi
ewet hormonlarımın değişmesinden dolayı zaten cnm. n gibi bir zararı olabilir ki? bebeğe geçen birşey yok sonuçta yüzüme yapılcak işlemler. cokta kötü dğeil görmüştün zaten ama olsun ben sinir oluyorum sivilce çıkınca..
bi fikrim yok ama şu anki cilt bozukluğun muhtemelen hamilelikte değişen hormonlar yüzündendir canım, çok da dert etme. gelip geçici şeyler bunlar. tabi zararı yoksa sana da motive olur gitmen mutlaka.doktoruna danışmalısın tabi