• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte CİĞER TÜKETİMİ

Ben iki kızımda da yedim bişey yok 🤷🏻‍♀️ genetik mi ne babasıyla halasıyla doğum lekesi aynı yerde ama 🙄 kocamgillerin hepsinin doğum lekesi aynı şekil aynı yerde çocuklarım da öyle 🤔🤔

Bir şey olmaz

Bu hurafelerin dayanağını bilirsek makul sonuca ulaşırız yerseniz değil ciğere değmiş elinizi vücudunuza sürerseniz

Yani elinizi hemen yıkayın diye zira ciğer dokusu çabuk bozulur bakteri üretir anne adayı hemen elini yıkasın mikrop kapmasın diye

Sağlıkla kucağınıza alın

Bir şey olmaz

Bu hurafelerin dayanağını bilirsek makul sonuca ulaşırız yerseniz değil ciğere değmiş elinizi vücudunuza sürerseniz

Yani elinizi hemen yıkayın diye zira ciğer dokusu çabuk bozulur bakteri üretir anne adayı hemen elini yılasın mikrop kapmasın diye

Sağlıkla kucağınıza alın
Çok teşekkür ederim güzel açıklamanız için iyi akşamlar🌸

Kızlar 7 haftalık hamileyim. Ciğer yedim bebekte leke olur mu? Yiyip leke olan var mi? Teşekkürler

Lekeyi bilmem de ciğerde yüksek a vitamini olduğundan önerlmiyor. Düşük tehlikesinden dolayı.
Onun dışında sonuçta sakatat enfeksiyon riski var. Bu gibi sebeplerden yememek lazım diyorlar özellikle ilk haftalarda.
Ama leke kısmı hurafe.
Bu arada ben yedim. Yiyorum. Seviyorum 🤷🏻‍♀️

Lekeyi bilmem de ciğerde yüksek a vitamini olduğundan önerlmiyor. Düşük tehlikesinden dolayı.
Onun dışında sonuçta sakatat enfeksiyon riski var. Bu gibi sebeplerden yememek lazım diyorlar özellikle ilk haftalarda.
Ama leke kısmı hurafe.
Bu arada ben yedim. Yiyorum. Seviyorum 🤷🏻‍♀️
Herhalde doğum yaptınız cocugunuzda leke oldu mu ciğer den kaynakli

Back