Erken başlamış sankiBenimkiler 4 aylık başladı
Yağ vs kullandınız mıBende olmadı. Genetik galiba. Annemde de olmamış.
30.haftama girdiğim gibi çatlaklarım olmaya başladıSelamm iyi bayramlar hepinize gebelikte çatladınız mı çatladıysanız kaçıncı ayda başladı
Genetik yani30.haftama girdiğim gibi çatlaklarım olmaya başladıyağlarda kullansam pek işe yaramadı doktorum da zaten ne kullanırsan kullan önüne geçemezsin dedi
Yağ vs kullandınız mı
Bende öyle yapıyorum sekiz aya gircek şuan yok annemde de yok ama ablamın vücudu benden sıkı olduğu halde felaket çatlak oldu korkuyorum son ayda olur diyeKullandim.
Hep ılık duş aldim. Sıcak su deriyi kurutuyor.
Sabahları su bazinda losyon kullandim. Kıyafete yapışmasin diye. Akşamları badem yağı sürdüm.
Sabah sürtüğüm losyon genelde elime gecen herhangi bi ürün. Bazen kullanmadığım surat kremini bile sürdüm.
12. Haftadan itibaren düzenli çatlak yağı ve kremi kullandım yine de 28. Haftada çatlamaya başladım işe yaramadıSelamm iyi bayramlar hepinize gebelikte çatladınız mı çatladıysanız kaçıncı ayda başladı
Ben çok geç başladım yağa inşallah çok çatlamam12. Haftadan itibaren düzenli çatlak yağı ve kremi kullandım yine de 28. Haftada çatlamaya başladım işe yaramadı
Galiba cilt yapısıyla genetikle alakalı hiçbir şey kullanmayıp çatlamayan da varmışBen çok geç başladım yağa inşallah çok çatlamam
Ay evet ya bacaklarımda felan çok çatlak var karnımda çatlar diye düşünüyorum ama bakalımGaliba cilt yapısıyla genetikle alakalı hiçbir şey kullanmayıp çatlamayan da varmış
Bende öyle yapıyorum sekiz aya gircek şuan yok annemde de yok ama ablamın vücudu benden sıkı olduğu halde felaket çatlak oldu korkuyorum son ayda olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?