• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte çatlak kulllanımı

ilknur68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
3
0
86
39
İstanbul
merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim çatlaklar için krem kullanan var mı faydasını gördünüz mü acaba yardımcı olabilir misiniz

merhaba ben mustela nın kremini kullanmıştım ve karnımda hiç çatlak olmadı. ama göğüs ve basende çatlak oldu biraz, kremi sürmemiştim oralara düzenli.

bende liarac pythilosil gibi yazılıo galiba onu kullandım ve çok etkili.sadece 1 çizdi var karnımda.ama ilk 3 ay kullanman çok önemli hemen al.bende göğsüme sürmemiştm göğsümde oldu çatlak.

sebamed kullanmıştım süperdi. doğum yaptığıma bin şahit isterdi kısmetse gene kullanacağımsositososito

merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim çatlaklar için krem kullanan var mı faydasını gördünüz mü acaba yardımcı olabilir misiniz

Ben Avalonun çatlak masaj yağını kullandım. Süperdi sıfır çatlak :). Hatta doğum sonrası kullanılan bakım ürünlerinide alıp kullandım. Sakın dermokozmetik bir ürün kullanma onların içersindeki maddeler plasenta yoluyla bebeğe ulaşıyor ve daha anne karnındayken bebişlerimizi zehirlemeye başlıyorlar. Sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle organik olan ve muhakkak sertifikaya sahip olan bir ürün kullan özellikle de avrupadan olanlardan. opuyorumnanaktan

lierac ı bende kullandım 3. ayımdan itibaren daha karnım çıkmadan ama çatlaklar aldı başını gitti ırsi olduğunu söylüyolardı inanmıyodum ama doğruymuş çatlayacaksan ne yaparsan yap çatlıyosun

arkadaşım hiç bişiy sürmedi yağ bile ama çatlamadı vücut yapısıyla alakalı maalesef

Evet vücut yapısıyla alakalı olduğu doğru fakat doğru ve düzenli ürün kullanımı ile vücudu çatlamaya daha elverişli olanlar bile çatlaklardan korunabilir. Çatlaklar sonuçta cildin kuruluğundan ve gerginleşmesinden dolayı meydana geliyor. Hem cildinizi besleyen hemde cildinizin ihtiyaç duyduğu nem dengesini doğru şekilde sağlayan bir ürün çatlak kabusuna son verebilir.

Cildimiz nasıl kuru, normal ve yağlı olarak gruplara ayırılıyorsa vücudumuzda bu şekilde gruplandırlıyor ve genellikle de yağlı gruba dahil olanlarda çatlama görülmüyor.

Bu arada Ceylan hanım bence Avalonun yenileyici vücut losyonunu kullanın. Daha önceki doğumlarda oluşan çatlakları geçirmede oldukça etkili bir ürün.

Back